Vodimo vas na zatvaranje ovogodišnjeg Festivala tolerancije uz Moodymannovu Flo Real

0

10. izdanje Festivala tolerancije već debelo traje, a kao šlag na kraju dolazi zatvaranje festivala u Super Superu uz odličnu Flo Real, koja je inače Moodymanov aka Kenny Dixon Jr. tour manager i support DJ!

Počevši kao dio poznatog Dub Cluba u Flex Clubu te kao warm up legendarnih Kruder & Dorfmeisterovih G-Stone mjesečnih večeri, Flo Real se 2010. pridružuje Mahogani teamu i postaje ni manje ni više već Moodymanov aka Kenny Dixon Jr. tour manager i support DJ.

Za Novu godinu imala je čak dva nastupa, prvi u New Yorku, a odmah nakon na izvrsnom Tulumu u Mexicu. Ove godine nastupiti će na Dimensions Festivalu u Puli i na Soundwaveu u Gardenu, ali nastup u Festivalu tolerancije, na zatvaranju u Super Superu ovoga petka, 15. travnja, je ipak njen premijerni nastup u Zagrebu.

Vodimo vas na zatvaranje ovogodišnjeg Festivala tolerancije uz Moodymannovu Flo Real 3

U Super Superu, društvo za DJ pultom pravit će joj znana imena domaće scene – Jan Kinčl Zero i phillipe. Početak večeri je u 23:30h uz ulaz od 25 do 35kn. Očekujte najbolje što soul, boogie, funk, disco, house i old school hip-hop mogu ponuditi. Više pratite ovdje!

UESMag dijeli 2×2 upada! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 15. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.