Američki hardcore reperi, Onyx, ovoga petka – 11. rujna, dolaze nam ponovno u Zagreb i to u klub Aquarius povodom predstavljanja svog novog EP-a „Against All Authorities“!

Onyx čine Sticky Fingaz & Fredro Starr, a formirani su 1988. no svoj debi singl izdaju 1990. pod nazivom  „Ah, And We Do It Like This“. Fedro Starr i Sticky Fingaz odlaze sa demo izdanjem do Run DMC-a i Def Jam-a te u 1992. godini izdaju svoj prvi singk Throw ya Gunz. Pjesma prima sve pohvale kod kritike i publike te postiže izuzetan uspjeh i van Amerike. 1993. je uslijedio debi album „Bacdafucup“ s himnom „Slam“ za koju osvajaju brojne nagrade poput one “Soul Train’s album of the year”, MTV nagradu i dr.

U 1995. godini izdaju svoj drugi albumAll we got iz Us kojeg prestižni magazin Vibe svrstava u najbolji producirani hip-hop album u 1995. te kao jedan od najboljih hip-hop albuma ikad. Onyx svoj treći album Shot ‘Em Down izdaju u 1998. godini na kojem gostuju velikani hip-hop scene poput: DMX, Method Man, Reakwon, 50 Cent, Noreaga, Big Pun i dr. SlijedeBacdafucup part II (2002.), Triggernometry (2003.),  te nedavni albumWakedafucup iz 2014. koji je proglašen od strane kritičara za jedan od najboljih hip-hop albuma te godine.

Uvijek nepredvidljivi te super energični Onyxi izvodit će svježe materijale s EP-a #AGAINSTALLAUTHORITIES na istoimenoj europskoj turneji.

Sticky Fingazu i Fredro Staruu će se na bini, kao predgrupa, pridružiti i zagrebačka underground skupine 40 Industry, Tibor i Krv Istoka. Za zagrijavanje i after zadužen je voditelj Blackout Radio Show-a te jedan od organizatora Fresh Island festivala – DJ Phat Phillie.

40 Industry je hip hop skupina iz Dubrave koji imaju vrlo specifičan zvuk te vizualni stil. Od MC-a skupinu čine Bendicod, Šole Bog, Pendrek, Lobje i Bolest dok im se za vizualni identitet pobrinula vlastita 40crew graffiti ekipa, a produkciju im potpisuje DJ BeroZmay. Kako to sve zvuči provjerite ovdje

Tibor je nedavno izbacio album „Pacino“ koji mu je u cijelosti producirao nagrađivani producent Flowdeep. Poslušajte singl „Jedan Put za Um“!

Dečki iz Dubrave, punim imenom Krv Istoka RTC , prošle godine su izdali album „Klošarska Narav“, a 2015. je bila rezervirana za „Beton Mixtape vol. 1“.  O čemu se točno radi i kako dečki zvuče, provjerite ovdje.

Cijena karte iznosi 60 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta će se morati izdvojiti 100 kuna. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventim! Vrata Aquariusa se otvaraju u 21h! Više informacija potražite u službenom Facebook eventu.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

4 KOMENTARI

    • Čestitamo Igore, osvojio si upad na koncert grupe Onyx u Zagrebu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo Jura, osvojio si upad na koncert grupe Onyx u Zagrebu! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.