Vida Loca Saturday's
Vida Loca Saturday's

Nakon izvrsnog zadnjeg eventa za koji se tražila karta više Media Loca ove subote, 17. veljače priprema „Vida Loca Saturday’s“, na istoj lokaciji Podmornica- Katran, Radnička 27.

Poznata imena zagrebačke underground scene J.Jay i Sergej Snooze pripremaju neponovljive trake, koje će vas izuti iz plesnih cipelica, što su krajem godine potvrdili na Vida Loca Saturday’s večeri čiji nastavak slijedi ove subote, 17. veljače.

J.Jay  svoje uho naštimava elektroničkim beatovima još od 1998. godine. Danas je neizbježan gost svih važnijih glazbenih događanja. U miksanje se ubacio 2012. godine, kako on kaže, „čisto iz gušta“. No, njegov angažman na našoj glazbeni sceni možemo pratiti od 2005. kada postaje jedan od osnivača udruge Šum i sjena koja potpisuje događaje kao što su Liquid boat i Liquid festival na otoku Proizdu. J.Jay je dio kolektiva L TuneL, koji je već treću sezonu zaslužan za dobre tulume u Grey Roomu. Zna zasvirati na Reformu s Nicole-om u Stersu, te ljeti u Art parku. Poslušajte Zadnji mix sa zadnjeg Vida Loca Saturdaysa OVDJE.

Vodimo vas na Vida Loca Saturday’s večer u Podmornicu! 1
Izvor: Facebook

Sergej Snooze je iskusni lisac domaće klupske scene, vlasnik etikete Home Made Electronica, osnivač kluba Sirup koji je u Zagreb doveo neka od najznačajnijih imena na techno i house sceni danas. Godine prolaze ali Sergejeva strast prema glazbi ne jenjava te mu i dalje nekoliko kvadrata iza gramofona predstavljaju najdraži životni prostor. Sergej će nas počastiti dobro probranim trakama, a kojom selekcijom nas je obradovao zadnjim nastupom, provjerite pri dnu teksta! 

„Zadnji event nam je bio sold out, dobili smo izvrstan feedback od publike- zato smo odlučili ovako dosta brzo napraviti drugi. Uz to slavimo čak tri rođendana. Shine and Sparkle je tema ovog događanja„ kaže organizatorica Vida Janeković.

Zaroni s nama u neistražena bespuća ritma i zvuka, klikni going na event i pridruži se zabavi 17.02.2018, Podmornica (Katran, Radnička 27).

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 17. veljače, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.