Zaplovite ‘St. Damian’ party brodom od Splita do otoka Čiova i uz dobru glazbu i garantiranu zabavu uživajte u pogledu na predivnu splitsku rivijeru i park šumu Marjan!

U ponedjeljak, 31. kolovoza, ukrcajte se na St. Damien Party brod i priuštite si provod za pamćenje, jer uz dobru glazbu za koju će biti zaduženi Pete Dux, Regga E.D. i Marko Friedl te pogled na predivnu splitsku rivijeru i park šumu Marjan, zabava je zagarantirana!

St. Damian Party brod lociran je u Splitu na Splitskoj rivi (ispred katamarana Jadrolinije), od kuda se i kreće na ‘SunSet Groove’ kruzanje diljem splitske obale. Brod kreće točno u 16 sati popodne u smjeru Marjana i otoka Čiovo gdje će se odmah po dolasku na otok napraviti mala pauza za kupanje i uživanje u ljepotama samog otoka.

Vodimo vas na 'SunSet Groove' kruzanje St. Damian Party brodom! 3

Ulaz na ‘SunSet Groove’ kruzanje St. Damian Party brodom iznosi 70kn (oko 10€) uz prethodnu rezervaciju na +385 91 98 69 610 ili/i [email protected] te u inbox Facebook stranice samoga broda koju možete provjeriti ovdje. Broj ulaznica je limitiran, a sve koji dođu očekuje piće dobrodošlice, kao i egzotično voće.

UESMag dijeli 2×1 upad na ‘SunSet Groove’ St. Damian Party brodom! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Kako je bilo na prošlom partyju uz talijanski ‘Defora Records’ provjerite u nastavku: