Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i mnogi drugi, u subotu 20. lipnja, vode vas kroz glazbenu seansu na prvom događaju elektronske glazbe u povijesti na Medvedgradu, jednom od simbola Zagreba. UES Magazine ima upade!

Party na Medvedgradu, srednjovjekovnoj tvrđavi iz 13. stoljeća, originalnog naziva ‘BSH Medvedgrad Fortress Party’ održat će se u subotu, 20. lipnja, s početkom u 16h popodne, i to u sklopu programa Zagreb Sunset Session o kojem smo vam više pisali prilikom intervjua s jednim od osnivača BSH Events-a.

Sama ideja ovog jedinstvenog projekta je dočekati zalazak Sunca na ekskluzivnim lokacijama i uz odličan glazbeni program, koji će se na Medvedgradu održati do 6 sati ujutro na dva različita stage-a.

Na BSH stage-u, koji se nalazi unutar zidina, će vas tako svojom glazbenom selekcijom rasplesati: Mario Amarillo, Matroda i BSH rezidentiRoom 33, Marko Halaus i Borna Kokić, a na drugom stage-u, koji se nalazi izvan zidina te koji je više orijentiran na underground stilove elektronske glazbe, rasplesat će vas dobro poznata lica domaće elektronske scene, nositelji jednih od vodećih etiketa, programa i radijskih emisija elektronske glazbe: Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i Scope dvojac – Ufos Sakiris & Dino TMOsim navedenih DJ-a, sprema se i live svirka saksofona i violine te spektakularan light show.

Cijena Early bird ulaznice koja uključuje prijevoz od Mihaljevca do Medvedgrada i nazad je 90 kuna i može se nabaviti putem Entrio sustava. A nekoliko ulaznica za podijeliti imamo i mi! Više provjerite pri dnu članka!

bsh-mapa_medvedgrad

Blacksoul je poznati zagrebački DJ i producent, osnivač ‘Blacksoul Music’ etikete, poznatog ‘Bears & Honey’ programa te odnedavno radijske emisije ‘Music Matters’ koju možete pratiti na Yammat FM-u.

Jan Kinčl Zero priznato je lice na elektronskoj sceni, koji kroz svoju radijsku emisiju ‘Zero Show’ redovito ugošćuje i predstavlja mnoge svjetske i domaće DJ-e i producente, a ujedno uspješno i organizira večer pod nazivom ‘Cycle’ na kojoj ste do sada mogli čuti mnoga ostala priznata lica domaće scene.

Tom Bug je dugogodišnji DJ, producent i promotor te jedan od suosnivača poznatog klupskog programa HouseFusion (program realiziran kroz uspješne HouseFusion večeri, radio emisije te istoimenu produkciju), a ujedno je i ponosni pobjednik hrvatskog finala burn Residency DJ natjecanja u 2015-oj kao i sudionik hrvatskog finala burn Residency DJ natjecanja u 2014-oj na kojem je također ostvario zapaženi nastup.

Pete Dux je jedan od istaknutijih zagrebačkih DJ-a novije generacije. Alfa i omega te rezident DJ UES organizacije, Pete Dux i njegov tim uspješno su u proteklih nekoliko godina vratili u Zagreb velike evente elektronske glazbe, prvo na Zagrebački Velesajam, potom u Pogon JedinstvoJeff MillsDave ClarkeAlexander KowalskiGregor Tresher ili Len Faki neka su od imena koja su gostovala na UES manifestacijama…

Ufos Sakiris i Dino TM, sve je prisutniji dvojac na domaćoj elektronskoj sceni čije vrijeme tek dolazi, što potvrđuju i brojni nastupi u raznim zagrebačkim klubovima koji su se naredali u vrlo kratkom periodu. Obojica su nosioci programa ‘scOpe’ koji se trenutno u manjem izdanju redovito održava u Funk-u gdje dvojac spremno prezentira svoj glazbeni opus.

UESMag dijeli 2×2 upada! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.