Home NOVOSTI Vodimo vas na prvi party ikad na Medvedgradu!

Vodimo vas na prvi party ikad na Medvedgradu!

40
Vodimo vas na prvi party ikad na Medvedgradu!

Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i mnogi drugi, u subotu 20. lipnja, vode vas kroz glazbenu seansu na prvom događaju elektronske glazbe u povijesti na Medvedgradu, jednom od simbola Zagreba. UES Magazine ima upade!

Party na Medvedgradu, srednjovjekovnoj tvrđavi iz 13. stoljeća, originalnog naziva ‘BSH Medvedgrad Fortress Party’ održat će se u subotu, 20. lipnja, s početkom u 16h popodne, i to u sklopu programa Zagreb Sunset Session o kojem smo vam više pisali prilikom intervjua s jednim od osnivača BSH Events-a.

Sama ideja ovog jedinstvenog projekta je dočekati zalazak Sunca na ekskluzivnim lokacijama i uz odličan glazbeni program, koji će se na Medvedgradu održati do 6 sati ujutro na dva različita stage-a.

Na BSH stage-u, koji se nalazi unutar zidina, će vas tako svojom glazbenom selekcijom rasplesati: Mario Amarillo, Matroda i BSH rezidentiRoom 33, Marko Halaus i Borna Kokić, a na drugom stage-u, koji se nalazi izvan zidina te koji je više orijentiran na underground stilove elektronske glazbe, rasplesat će vas dobro poznata lica domaće elektronske scene, nositelji jednih od vodećih etiketa, programa i radijskih emisija elektronske glazbe: Blacksoul, Jan Kinčl Zero, Tom Bug, Pete Dux i Scope dvojac – Ufos Sakiris & Dino TMOsim navedenih DJ-a, sprema se i live svirka saksofona i violine te spektakularan light show.

Cijena Early bird ulaznice koja uključuje prijevoz od Mihaljevca do Medvedgrada i nazad je 90 kuna i može se nabaviti putem Entrio sustava. A nekoliko ulaznica za podijeliti imamo i mi! Više provjerite pri dnu članka!

bsh-mapa_medvedgrad

Blacksoul je poznati zagrebački DJ i producent, osnivač ‘Blacksoul Music’ etikete, poznatog ‘Bears & Honey’ programa te odnedavno radijske emisije ‘Music Matters’ koju možete pratiti na Yammat FM-u.

Jan Kinčl Zero priznato je lice na elektronskoj sceni, koji kroz svoju radijsku emisiju ‘Zero Show’ redovito ugošćuje i predstavlja mnoge svjetske i domaće DJ-e i producente, a ujedno uspješno i organizira večer pod nazivom ‘Cycle’ na kojoj ste do sada mogli čuti mnoga ostala priznata lica domaće scene.

Tom Bug je dugogodišnji DJ, producent i promotor te jedan od suosnivača poznatog klupskog programa HouseFusion (program realiziran kroz uspješne HouseFusion večeri, radio emisije te istoimenu produkciju), a ujedno je i ponosni pobjednik hrvatskog finala burn Residency DJ natjecanja u 2015-oj kao i sudionik hrvatskog finala burn Residency DJ natjecanja u 2014-oj na kojem je također ostvario zapaženi nastup.

Pete Dux je jedan od istaknutijih zagrebačkih DJ-a novije generacije. Alfa i omega te rezident DJ UES organizacije, Pete Dux i njegov tim uspješno su u proteklih nekoliko godina vratili u Zagreb velike evente elektronske glazbe, prvo na Zagrebački Velesajam, potom u Pogon JedinstvoJeff MillsDave ClarkeAlexander KowalskiGregor Tresher ili Len Faki neka su od imena koja su gostovala na UES manifestacijama…

Ufos Sakiris i Dino TM, sve je prisutniji dvojac na domaćoj elektronskoj sceni čije vrijeme tek dolazi, što potvrđuju i brojni nastupi u raznim zagrebačkim klubovima koji su se naredali u vrlo kratkom periodu. Obojica su nosioci programa ‘scOpe’ koji se trenutno u manjem izdanju redovito održava u Funk-u gdje dvojac spremno prezentira svoj glazbeni opus.

UESMag dijeli 2×2 upada! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.