Velikan francuske elektronike St Germain dolazi 7. studenog u zagrebačku Tvornicu kulture u okviru velike povratničke turneje kojom promovira novi album “St Germain” – i to nakon 15 godina studijske stanke! Menart BPM i UES Magazine vas vode na koncert!

Velikan francuske elektronike Ludovic Navarre, poznatiji pod pseudonimom St Germain početkom listopada objavio je novi album kojeg će uživo predstaviti i zagrebačkoj publici. Najnoviji album na europskim pozornicama, ali i 7. studenog u Tvornici Kulture, u punom će sjaju iznijeti i bend koji prati St Germaina te broji devet glazbenika. Dakle, ne očekujte DJ set, već koncert u pravom smislu te riječi! Prije i poslije koncerta St Germaina, nastupiti će Blacksoul čiji set počinje u 20 sati, a nastavlja se na afteru nakon koncerta St Germaina.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 200 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, iznosit će 230 kuna. Ulaznice potražite na prodajnim mjestima sustava Entrio.hr.

Više informacija potražite u službenom Facebook eventu! 

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u srijedu, 4. studenog, odabrat ćemo dobitnike upada!

https://www.youtube.com/watch?v=FWI2b7KUcE0