Srpski glazbenik i pisac Marčelo uz podršku Filtera 23. travnja prvi put stiže u Vintage Industrial Bar promovirati svoj aktualni album „Napet Šou“ koji je od kraja 2014. u svom obliku knjiga+cd dostupan i u Hrvatskoj! 

Kao predgrupa nastupit će zagrebački reperi Fetbojsi. Karte su u pretprodaji po cijeni od 55kn i možete ih kupiti isključivo u Dirty Old Shopu. Cijena karata na ulazu u Vintage na dan koncerta bit će 70kn!

Marko Šelić Marčelo je prije ‘Napet Šou-a’ objavio četiri studijska albuma, ‘De facto’, ‘Puzzle shock!’, ‘Treću stranu medalje’ i ‘Decu i Sunce’ (zajedno sa svojom grupom Filteri). Objavio je i roman ‘Zajedno sami’, zbirku raznovrsnih tekstova O ljudima, psima i mišima, roman ‘Malterego – knjiga prva: Rubikova stolica’ i stotinjak kolumni za razne redakcije. Posebnu pažnju javnosti skrenuo je tekstovima svojih pjesama, kojima je zavrijedio priznanja poput nagrade TV Metropolis za najbolju pjesmu i Davorin za 2006. i 2009. godinu za najbolji urbani/rock album, a spot za ‘Pozerište’ prvi je srpski spot uvršten u World chart express europskog MTV-a. Marčelo je vrlo istaknut u svom društveno umjetničkom djelovanju u Srbiji.

UESMag dijeli jedan, ali vrijedan upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.