CFSN
CFSN

Vesela CFSN-ova priča prepričava se već punih petnaest godina, a veliko slavlje očekuje vas ovoga vikenda na open air lokaciji ŠRC-a Šalata!

Tko se sjeća Illectric Funkova koji su godinama dupkom punili OTV klub (današnji Boogaloo) i dvoranu Pauk SKUC ili pak Playground! klupskih večeri na kojoj su CFSN počeli eksperimenirati sa zvukom i poigravati se scenografijom. 

2005. godine pokrenuli su festival audio-vizualnih umjetnosti – Illectricity. Dvanaest godina nakon festival po prvi put sele iz Zagreba i spajaju s MoDem Festivalom te nastaje potpuno novi festival, smješten na čarobnom rječnom otoku na Mrežnici. Nazvali su ga R/verse Festival, a predstavit će ga upravo 13. svibnja na Šalati.

Kako su uvijek u potrazi za novim i zanimljivim zagrebačkim lokacijama, ovaj put vode na jedno davno zaboravljeno okupljališe mladih, možda i najbolju ljetnu lokaciju u samom centru grada Zagreba – ŠRC Šalata gdje za subotu (13. svibnja) spremaju veliko slavlje koje će se održati u dnevnom i noćnom terminu, a detaljan lineup možete pronaći na Facebook eventu. Ulaznice potražite preko Entrio.hr sustava.

Veliko slavlje CFSN-ove XV godišnjice uz bendove i live svirke 3