Nakon žestokog otvaranja sezone u zagrebačkoj Mediki s poznatim beogradskim drum and bass producentom Treom, Dirty Beatz ide dalje. Usmjeren tome da u novoj sezoni zadovolji i one koji vole malo laganiji drum&bass zvuk dovodi i više no poznato ime iz Velike Britanije, glazbenu legendu, BIG BUD-a.

Big Bud (UK) producent je, dj i vlasnik SOUNdTRAX labela čiji glazbeni počeci sežu u davnu 1994. godinu. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri Big Bud je izdao čak osam albuma i nastupao u preko 30 zemalja svijeta. Big Bud široj je publici poznat i po svojim izdanjima na legendarnom labelu Good Looking records te kolaboracijama sa LTJ Bukem-om na singlovima i kompilacijama Progression Session, prezentirajući melodičniji stil drum&bass glazbe!

No, kako prljavi ipak igraju prljavo, u Attacku zajedno s Big Budom nastupa i Dirty Beatz ekipa s kojom nikad ne nedostaje žešćeg zvuka. Uz Big Buda i Dirty Beatz tu su još 2 floora na kojima nastupaju: FM, Dots, Dubok, Hagee, Jin San, Sapleo, Agregat, Jaribu Sound. Stoga, možemo reći da ovom prilikom svi dolaze na svoje. Početak je u 23 sata, a ulaz cijelu noć 35kn.

UES Mag najbržima dijeli 2×1 upad, a sve što trebate učiniti je u komentaru ispod članka odgovoriti na pitanje: Koje je ime labela čiji je vlasnik Big Bud?

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/435700″ params=”color=ff5500&auto_play=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]