Zagrebački klubovi AKC Medika, SoundFactory i Željezničar te organizacije večeri u istima, za najluđu noć u godini udružuju snage kako bi spojili više strana elektroničke scene u sklopu Depandanse i La Fiesta proslava Nove 2018. godine!

U protekloj godini, divni ljudi različitih glazbenih afiniteta organizirali su razne evente na kojima se plesalo opijeno različitim zvukovima elektroničke glazbe, od dub-a i trance-a pa do house-a i techno-a, stoga su odlučili za najluđu noć u godini povezati dva eventa Depandanse i La Fiesta i omogućiti vam kupnju jedinstvene ulaznice s kojom ulazite na oba dočeka Nove 2018. godine, što znači da plešete u 3 kluba (AKC Medika, SoundFactory i Željezničar), na čak 6 floorova uz mnoštvo različitih izvođača!

Cijena ulaznice za oba eventa iznosi 150 kuna, a može se kupiti na dan događanja u prostoru dvorane Željezničar i AKC Medika. Dvije ulaznice mi dijelimo pri dnu članka!

U SoundFactoryju i Dvorani Željezničar održava se Dapandanse NYE 2018 na kojoj će vam šarolik spektar izvođača koji su, nesumnjivo, obilježili prošlu rejversku godinu servirati najbolje techno/house zvukove. Neki od njih su: Ikonal, Labud, Dujo, Art Lentz, Dots, Mimi, Basta, Bronski, Kali, Tvrtko i dr. Više provjerite ovdje!

U AKC Medika sprema se NOVA – La Fiesta 2018 gdje su za vrhunski psy/dub šou program, simfoniju okusa i ukusa, angažirani Hybrid ,Hypnodelix i Saso Mange Soundsystem ekipe trubača širon četiri floora. Detaljan program provjerite ovdje!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 30. prosinca, u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

9 KOMENTARI

Comments are closed.