Future Sound Of Zagreb
Future Sound Of Zagreb

Future Sound Of Zagreb festival za svoj 18. rođendan sprema bogat program u 4 dana sa čak 4 događaja koji će se održati u 4 poznata zagrebačka kluba na kojima će nastupiti ukupno 50 poznatih DJ i Live Act izvođača, a mi Vam dijelimo upade!

FUTURE SOUND OF ZAGREB uživa status najvećeg, najpoznatijeg i najprestižnijeg zagrebačkog klupskog festivala elektronske glazbe koji jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJ-eve i producente elektroničke glazbe.

Prvi, danas već legendarni FSOZ festival održan je 1999. godine u povodu emitiranja jubilarne 200. emisije hrvatske televizije TOP DJ MAG. U narednim godinama FSOZ je izgradio i održao status najprestižnijeg hrvatskog klupskog festivala na kojem su nastupali brojni poznati domaći i strani DJ-evi. Osnovni koncept ovog festivala je jednom godišnje na jednom mjestu okupiti najbolje zagrebačke DJ-e, prezentirati različite aktualne glazbene stilove i promovirati domaću underground elektroničku glazbu i scenu u najširem značenju te riječi.

Ovaj festival već punih 18 godina predstavlja nezaobilazan glazbeni i kulturološki događaj koji ima veliki značaj za popularizaciju i razvoj hrvatske urbane, klupske DJ scene i kulture gdje je na jednom mjestu predstavljen raznovrstan spektar najnovije i najkvalitetnije domaće i strane recentne elektronske glazbe svih žanrova; techno, tech, deep, house, psy, bass…

Pozivamo vas na Future Sound Of Zagreb 2017, najveći i najglasniji domaći klupski festival, dobitnik nagrade AMBASADOR u kategoriji najboljeg indoor festivala. Ove godine festival postaje “punoljetan” i slavi jubilarnu 18. FSOZ godišnjicu pa je za tu priliku organiziran bogat program u 4 dana sa čak 4 događaja koji će se održati u 4 poznata zagrebačka kluba na kojima će nastupiti ukupno 50 poznatih DJ i Live Act izvođača.

Kao uvod u FSOZ festival 2017 u četvrtak 5.10.2017. od 19h u klubu Boogaloo organiziran je treći po redu “Elektronski okrugli stol”, DJ tribina na kojoj će se razgovarati o raznim zanimljivim temama vezanim uz domaću elektroničku glazbenu scenu nakon koje slijedi lagani warm up party.

Drugi dan festivala, petak 6.10.2017. u DEPO klubu rezerviran je kao i do sada za FSOZ “New Talents“ na kojem će se predstaviti ukupno 6 DJ-eva nove generacije.

Na trećem i glavnom danu, u subotu 7.10.2017. pleše se od 22-7h na čak 6 tematskih floorova u 4 kluba + Photo Studio Katran – nova atraktivna lokacija u kojoj će po prvi put biti smješten FSOZ Legends Floor. Svi klubovi i prostori u kojima će biti smješteni FSOZ floorovi nalaze se jedan pored drugoga u krugu stare tvornice Katran (Depo, Shock Show Industry, Museum, Photo Studio Katran)

Ovogodišnji “FSOZ Official Afterparty” održat će se u nedjelju 8.10.2017. u klubu Boogaloo.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su u sustavu Eventim po 90 kn, a vrijede za oba dana i u ograničenim su količinama. U subotu 7.10.2017. (na blagajni Katrana) od 22h cijena ulaznica bit će 100 kn do ponoći te 120 kn nakon ponoći. Ulaznica uključuje festivalsku narukvicu s kojom u subotu možete ući u sve klubove i na sve floorove.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 6. listopada, u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

DOBITNICI UPADA: Tina Bezić, Željko Trbušić

1 KOMENTAR

Comments are closed.