Nakon 6 godina stvaranja uz najbolju publiku u svemiru, uz densere i ljubitelje urbanog clubbinga pozivamo Vas na najluđi dosadašnji slavljenički party u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo!

Ovo slavlje, koje će se održati 8. studenog, ostavili smo za sjajne domaće snage koje svojim višegodišnjim stvaranjem na sceni itekako pridonose njenom ujedinjenju te clubbing dižu na još jedan viši nivo, a to su: Jogarde, Qwerty, Novell, Pete Dux, Jan Kinčl Zero i Funk Guru. Sa slavljem startamo u 22 sata.

Od samog početka našeg stvaranja vizija UES-a bila je jasna – kvalitetan čvrst sound, edukacija, ritam koji pomiče granice i ujedinjenje. Iz tog razloga godinama ugošćujemo najveće zvijezde od underground inovatora do najvećih svjetskih imena urbane scene (Jeff Mills, Dave Clarke, Chris Liebing, Adam Beyer, Len Faki, Ben Sims, Surgeon, The Advent, Paul Ritch, Gregor Tresher, Carlo Lio..), pa tako i najbolje domaće i regionalne DJ-e i producente.

Pokrenuli smo i portal za elektronsku glazbu – UES Magazine u cilju još boljeg informiranja i promocije stvaranja, za sve istinske ljubitelje kvalitetne elektronike te od ovog ljeta, uz sinergijiu clubbera, i UES festival na Zrću.

Na ovoj proslavi otplesat ćemo od početka do kraja, život i sound, ujedinit ćemo se bez ikakvih razlika i napravit takvu tulumčinu sa dušom koja se ne zaboravlja – zato dođi i proslavi s nama!

Ulaznice za United Electronic Sound dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 30kn u online sustavu, te na svim prodajnim mjestima Entrio (Tvornica Kulture, Aquarius CD shopovi, Daily News, Dirty Old Shop..).

Pratite i #UESSIXANNI službeni FB event jer ćemo vas tamo update-ati sa svim dodatnim informacijama kao i FB nagradnim igrama u kojima vam pripremamo zanimljive nagrade!

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za godišnjicu UES-a! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag i #UESSIXANNI te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 7. studenog, u večernjim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

UES_SIX_ANNI