Toxic
Toxic

Javnosti poznatiji kao Toxic ili jednostavno Grga, ovaj iskusni glazbeni maestro odlučio je za UESMAG selektirati Top 10 Disco stvari koje su mu drage. Uživajte u odabiru!

Igor Grgić, poznatiji kao Toxic ili jednostavno Grga, zagrebački je DJ s preko trideset godina glazbenog staža. Od prvih nastupa osamdesetih godina pa sve do danas, ono što ga i dalje privlači i tjera u DJ vode je neizmjerna ljubav prema glazbi.  Kako sam napominje, ne može se zamisliti niti u jednom drugom poslu, iako je tokom godina svjedočio o brojnim, kako pozitivnim, tako i negativnim aspektima DJ karijere i underground scene općenito.

Ususret njegovom sljedećem nastupu u klubu Boogaloo, gdje će uz Russella Smalla iz Freemasonsa, odvrtiti poseban Disco set, odlučili smo ga zatražiti da nam selektira 10 Disco stvari koje su mu drage. Iako je rekao kako je ovo za njega težak odabir, s obzirom da ima i više od 10 dragih mu Disco stvari, ipak se odlučio na neke, a koje provjerite u nastavku.

Prije nego se bacite na uživanje uz Toxicovu selekciju, dodajmo još kako u njegovoj glazbi možete uživati i na njegovim sljedećim nastupima koji će, osim u klubu Boogaloo, uz već spomenuti event te službeni Future Sound Of Zagreb After Party, u Zagrebu biti i u klubu Depo, Super Super, One 4 One, na Zagreb Disco Festivalu te na Disco NYE, no najbolje da ga pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici i budete u toku sa svime.

1. Red Rack’em – Wonky Bassline Disco Banger

2. Ron Basejam – The Carrington Spirituals (Futureboogie)

3. Light Star (COEO Edit)

4. Javi Frias – Do You Want My Sugar?

5. Lindstrom ~ Another Station (Todd Terje Remix)

6. Loshmi – Inches

7. VinylAddicted & Sleazy McQueen – Free (From Social Narcotics) – Editor’s Kutz #6

https://www.youtube.com/watch?v=VgEYk3P0WM8

8. Babert Think (About It) (Original Mix)

9. Eli Escobar feat.Steven Klavier – Back 2 Luv (Original Mix)

10. Glennebassen – Love Thing (Original Mix)