Home GLAZBA TOP LISTE Uživajte u Disco Top 10 selekciji by Damir Cuculić

Uživajte u Disco Top 10 selekciji by Damir Cuculić

0
Uživajte u Disco Top 10 selekciji by Damir Cuculić
Damir Cuculić

Provjerite Disco Top 10 selekciju koju je, uoči svog povratničkog DJ nastupa na drugom, u pretprodaji rasprodanom, izdanju Zagreb DISCO Festivala, selektirao sam osnivač i organizator Damir Cuculić!

Zagreb DISCO Festival, čiji je prošlogodišnje premijerno izdanje dupkom napunilo prostore Katrana, ove godine će se održati pod nazivom ‘Xmas Disco City’, na čak šest tematskih glazbenih floorova uz najveće dance hitove svih žanrova iz 70ih i 80ih, a velika posebnost je i to da će sam osnivač i organizator Damir Cuculić imati svoj povratnički DJ nastup.

“Uvijek mi je velika želja bila predstaviti mlađim generacijama korijene elektronike i ponovno stati za pult nakon 1991. Da, dugo je vremena prošlo, glazba se stalno razvija i tako mora biti. Svako vrijeme nosi svoje glazbenie pravce, a ja ću na ZDF-u predstaviti ono što nam je svima donijelo moje vrijeme dok sam ja radio kao DJ u 80ima, po zagrebačkim disco klubovima.” – rekao je Damir u intervjuu za portal Tulumarka uoči svog nastupa.

Mali dio onoga što će pustiti na ZDF-u, o kojem više saznajte ovdje, uvrstio je u Disco Top 10 selekciju za UESMAG, za koju je rekao: “Teško bi mi bilo odabrati top 50, a kamoli top 10, ali evo onih koje su mi prve pale na pamet!”

Donna Summer – I Feel Love

Cerrone – Supernature

Patrick Cowley – Menergy

https://www.youtube.com/watch?v=WaE66HlcG8k

New Order – Blue Monday

Sylvestar – You Make Me Feel

https://www.youtube.com/watch?v=M5J8CC5nfmQ

Lipps INC – Funky Town

https://www.youtube.com/watch?v=xF77Y1JLScc

Indeep – Last Night A DJ Save My Life

Ginno Soccio – Dancer

https://www.youtube.com/watch?v=d32nrqT-NLA

The Trammps – Disco Inferno

Earth Wind & Fire – Boogie Wonderland