Damir Cuculić
Damir Cuculić

Provjerite Disco Top 10 selekciju koju je, uoči svog povratničkog DJ nastupa na drugom, u pretprodaji rasprodanom, izdanju Zagreb DISCO Festivala, selektirao sam osnivač i organizator Damir Cuculić!

Zagreb DISCO Festival, čiji je prošlogodišnje premijerno izdanje dupkom napunilo prostore Katrana, ove godine će se održati pod nazivom ‘Xmas Disco City’, na čak šest tematskih glazbenih floorova uz najveće dance hitove svih žanrova iz 70ih i 80ih, a velika posebnost je i to da će sam osnivač i organizator Damir Cuculić imati svoj povratnički DJ nastup.

“Uvijek mi je velika želja bila predstaviti mlađim generacijama korijene elektronike i ponovno stati za pult nakon 1991. Da, dugo je vremena prošlo, glazba se stalno razvija i tako mora biti. Svako vrijeme nosi svoje glazbenie pravce, a ja ću na ZDF-u predstaviti ono što nam je svima donijelo moje vrijeme dok sam ja radio kao DJ u 80ima, po zagrebačkim disco klubovima.” – rekao je Damir u intervjuu za portal Tulumarka uoči svog nastupa.

Mali dio onoga što će pustiti na ZDF-u, o kojem više saznajte ovdje, uvrstio je u Disco Top 10 selekciju za UESMAG, za koju je rekao: “Teško bi mi bilo odabrati top 50, a kamoli top 10, ali evo onih koje su mi prve pale na pamet!”

1. Donna Summer – I Feel Love

2. Cerrone – Supernature

3. Patrick Cowley – Menergy

https://www.youtube.com/watch?v=WaE66HlcG8k

4. New Order – Blue Monday

5. Sylvestar – You Make Me Feel

https://www.youtube.com/watch?v=M5J8CC5nfmQ

6. Lipps INC – Funky Town

https://www.youtube.com/watch?v=xF77Y1JLScc

7. Indeep – Last Night A DJ Save My Life

8. Ginno Soccio – Dancer

https://www.youtube.com/watch?v=d32nrqT-NLA

9. The Trammps – Disco Inferno

10. Earth Wind & Fire – Boogie Wonderland