Zagreb Music Conference
Zagreb Music Conference

11. i 12. listopada u Vintage Industrial baru održat će se glazbena konferencija pod nazivom Zagreb Music Conference 2016. gdje vas očekuju razne radionice, paneli, predavanja, studijska produkcija, Live produkcija, audio tehnologija, glazbeni PR i marketing, izdavaštvo i još mnoštvo toga!

Ovo je prvo izdanje Zagreb Music Conference – konferencije koja u 2 dana donosi niz zanimljivih radionica, panela i gostovanja s ciljem da diskusija zaživi iz godine u godinu donoseći aktualan pogled na glazbenu industriju.

Na ZMC 2016 sudjelovat će razni stručnjaci, glazbenici i profesionalci koji će vam približiti teme poput samostalnog izdavaštva, ulogu PR-a u glazbi, drum and bass scene, produkcije – od elektronske glazbe do njene psihologije, umijeću masteriranja, menadžmentu i bookingu izvođača,  a cijela dvodnevna priča zaokružit će se večernjim druženjima uz, naravno, glazbu.

Kroz dnevni dio konferencije, koja će s održavati u Vintage Dvorani te u Vintage Kavezu, prodefilirat će šarolika imena glazbenog svijeta pa će tako posjetiocima pogled iz svog kuta razmišljanja i glazbene stvarnosti predstaviti Mirela Priselac Remi, Vedran Meniga, Petar Dundov, Srđan Sekulović Skansi, Denis Mujadžić Denyken, Ivan Dečak, Franjo Šušak, Gregor Zemljić i mnogi drugi.

Uskoro počinje Zagreb Music Conference 2016. 1
Ideja konferencije je spojiti na jednom mjestu razne glazbene teme kako bi sadašnji i budući glazbenici, producenti, organizatori, audio ili ton majstori, menadžeri, urednici, novinari, kritičari i glazboljupci općenito dobili korisne informacije, čuli razna iskustva i naučili nešto novo, s ciljem napredovanja i shvaćanja glazbene industrije u Hrvatskoj no i šire.

Nakon dnevnog dijela programa, u utorak navečer posjetitelje Vintagea zabavit će zagrebački indie bend, U pola 9 kod Sabe dok će u Kavezu atmosferu zagrijati DJ Pips (Casa, Kandžija) i DJ Yesh (Yammat FM). U srijedu su u večernjem terminu Vintagea na rasporedu zadarski alter pop rock trojac Scarlet Notes, a Kavezom će odjekivati Transpoze DJ set.

Važno je napomenuti kako su dva dana konferencije, kao i popratni programi u potpunosti besplatni za sve posjetitelje. Predavače, teme i raspored konferencije po danima i dvoranama pogledajte na www.zmc.hr

Zagreb Music Conference

:: Zagreb Music Conference :: 11. – 12.10.2016.Spajamo sve na jednom mjestu kako bi sadašnji i budući glazbenici, producenti, ton majstori, audio inženjeri, glazbeni manageri, pravnici i urednici te svi kojima glazba znači posao i život dobili dodatne korisne informacije te naučili nešto novo, a sve s ciljem boljeg napredovanja i poboljšanjem cijele glazbene industrije u Hrvatskoj.Posjeti nas i saznaj nešto više!ULAZ JE BESPLATAN!

Posted by ZMC – Zagreb Music Conference on Friday, September 30, 2016