Još nas malo dana dijeli od novog izdanja Lost Theory Festivala, jednog od prvih transformacijskih festivala u regiji koji će se održati na predivnoj lokaciji Deringaja, nedaleko od Gračaca. 

Lost Theory festival će u razdoblju od 22. do 28. srpnja ugostiti mnoga poznata imena iz svijeta psy-trance kulture, a svi posjetitelji kojih je prošle godine bilo oko 6000, najviše iz Europe, ali i iz dalekih zemalja svijeta kao što su Japan, Taiwan, Indija, Australija, Brazil, pa čak i Reunion (maleni otok smješten u Indijskom oceanu), moći će naći nešto i za sebe, od psy trance-a do dub-a. 

Osim glazbenog dijela, festival je bogat raznim radionicama, a jedan od ovogodišnjih noviteta dvotjedna je radionica iz permakulture, svjesnog oblikovanja i održavanja poljoprivednih ekosustava. Točan raspored nastupa, kao i sve ostale informacije potražite na službenim  web stranicama Lost Theory festivala.

Dijelimo 2×1 festivalsku ulaznicu, a sve što trebate jest lajkati/twitati članak te u komentar ispod članka na UES Magazine web stranici, uz Vaše ime i prezime, zalijepiti traku najdražeg vam festivalskog izvođača i pozvati prijatelje da glasaju za vaš odabir. Dva komentara s najviše glasova osvajaju ulaznicu, a pobjednike objavljujemo u ponedjeljak, 14. srpnja, tijekom prijepodneva.