Umek

Slovenski DJ i producent Umek dolazi na otvaranje nove Future Scope sezone u zagrebačkom klubu Boogaloo, a u nastavku dolaze i Siniša Tamamović, Ilija Djoković, Lea Dobričić, Johannes Heil i mnogi drugi!

Future Scope za otvaranje nove sezone u zagrebačkom klubu Boogaloo, u petak 8. rujna, sprema veliki party na dva floora, a kao glavni gost večeri dolazi slovenski DJ i producent Umek, koji je i nakon svih ovih godina na sceni i dalje jedno od relevantijih techno imena u elektroničkoj glazbi, s nebrojenim izdanjima i klasicima, svojom etiketom 1605, s preko 100 letova godišnje po cijelom svijetu te svojom radio emisijom Behind The Iron Curtain, koja se emitira na više od 150 radio postaja u cijelom svijetu.

Umeku će se na glavnom flooru kluba Boogaloo pridružiti i DJ Jock, jedan od najprobitačnijih hrvatskih, ali i regionalnih producenata i DJ-eva te rezidenti Shipe i Matya dok će na drugom, manjem flooru nastupati Mary i Senno. Početak večeri je u 23 sata, ulaznice potražite u sustavu Entrio, a Facebook event provjerite ovdje.

Umek na otvaranju nove Future Scope sezone u Boogaloo klubu [+dijelimo upade] 3

Nakon odličnih prošlosezonskih izdanja, na kojima su nastupili izvođači  kao što su Monika Kruse, DJ Rush, Joris Voorn, Christian Smith, Sam Paganini, Chris Liebing, Paco Osuna, Harvey McKay, Nathan Coles, Sasha Carassi, ANNA, Stefani Noferini i mnogi drugi, Future Scope sezonu otvara s Umekom nakon kojeg, odmah u rujnu, slijede i Siniša Tamamović, Ilija Djoković, Lea Dobričić, Johannes Heil te u narednim mjesecima i Alan Fitzpatrick, Sam Paganini, Dave Clarke. Više pratite ovdje!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 8. rujna, do 15 sati, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.