Zagreb je ove godine bogatiji nego ikad sadržajima za svačiji ukus. I dok traje advent u centru grada, na zagrebačkom Velesajmu (Paviljon 9) nas 12. prosinca čeka glazbena poslastica – dolazi popularni slovenski DJ i producent Umek uz brojne DJ-e iz regije!

U sklopu Winter Music Conference-a (WMC) koji podržava Burn Energy Drink, u Zagreb dolazi slavni DJ Umek, a organizatori uskoro najavljuju i još poneke novitete na popisu izvođača za veliki party.

Uz main stage tu je i dodatni stage, tzv. “EDM zona”, koji starta s programom u 17 sati, a otvara ga renomirani zagrebački DJ Room 33, osnivač i rezident poznate ‘BSH events’ organizacije, uz kojeg nastupaju i rezident zrćanskog kluba KalypsoBronxwon te headliner Matroda. Program na ovom warm up stage-u traje do 23 sata, od kada počinje pravi show na glavnoj pozornici kojeg otvaraju B2B bosanske snage – DJ-evi Lik Jay i Borg, a zatvara zagrebački duo UES-a Brun Dux i Pete Dux. 

Budući će svi setovi na glavnom stageu biti b2b, izuzev glavnog eventa, uskoro će biti najavljeno i tko će biti uz leđa Lee Dobričić.

Umek dolazi u Zagreb: Publiku zabavljaju i brojni DJ-i iz regije 3

Early bird ulaznice već su rasprodane, a dostupne su regularne po cijeni od 100 kn, dok će na ulazu biti 125kn. Ulaznice u pretprodaji dostupne su u sustavu Entrio.

Organizatori su dogovorili i kolektivni prijevoz iz Slovenije, BiH, Srbije te Dalmacije, a info i rezervacije će se vršiti preko službene facebook stranice te e-maila.

Sve ostale informacije u vezi WMC Zagreb eventa i gostovanja DJ Umeka pratite ovdje.