Ultra Europe
Ultra Europe predstavlja Croatia Music Week u Zagrebu!

Zagreb će na Staru Godinu i tijekom prvog tjedna 2017. godine ugostiti sedmodnevno događanje naziva Croatia Music Week, koje donosi niz nastupa vrhunskih svjetskih DJ-a, spektakularan novogodišnji doček i prvi europski ‘Road To Ultra Festival’ koji će se tijekom zimskih i proljetnih mjeseci nastaviti održavati po najvećim europskim gradovima s ciljem promocije ULTRA Europe festivala u Splitu.

Tjedni program Croatia Music Week sedmodnevnog događanja od 31.12.2016. do 06.01.2017. u zagrebačkoj Areni ULTRA Europe organizira u suradnji s Gradom Zagrebom, Turističkom zajednicom Grada Zagreba i vodećom turističkom agencijom Atlas.

Četvrto izdanje festivala online je pratilo više od 6 milijuna fanova, što splitsku ULTRU čini drugim najjačim ULTRA festivalom na svijetu nakon Miamija koji se održava još od 1999. godine. Prvi Road to ULTRA festival u Europi Zagrebu nudi sadržaj kakav imaju brojne svjetske i europske metropole i pretvara ga u svjetsku novogodišnju destinaciju, a očekuje se da će više od 10.000 posjetitelja doći u Zagreb dočekati Novu godinu i uživati u ULTRA doživljaju.

Program Croatia Music Weeka starta u subotu, 31.12, sa spektakularnim New Year’s Eve 360° partyjem u zagrebačkoj Areni. Zagrepčanke, Zagrepčani i njihovi gosti iz Europe i svijeta imat će priliku ući u 2017. u ritmu najbolje svjetske elektronske plesne glazbe, uz vrhunsku milijunsku produkciju.

Headliner večeri je legendarni Armin Van Buuren, jedan od najpoznatijih svjetskih DJa koji je čak 5 puta proglašen najboljim svjetskim Djem i jedini koji je tu titulu osvajao 4 godine zaredom! Autor je radijske emisije koja ima više od 37 milijuna slušatelja, a hrvatska publika ga itekako dobro poznaje i obožava njegove energične nastupe.

Nakon  četiri nastupa na ULTRA Europe festivalu u Splitu, Armin prvi puta u svojoj karijeri dolazi u Zagreb da bi svim posjetiteljima New Year’s Eve 360° omogućio nezaboravan novogodišnji doček kao u najvećim svjetskim metropolama. Na stageu će mu se pridružiti i MOTi, Sander van Doorn, Juicy M, Julian Jordan i David Gravell.

Grad Zagreb i ULTRA Europe čine idealan spoj ističe Nikola Bušljeta, direktor festivala ULTRA Europe te dodaje kako se Zagreb tijekom posljednjih nekoliko godina profilirao kao jedno od najzanimljivijih zimskih turističkih odredišta koje privlači turiste iz cijelog svijeta zahvaljujući brojnim manifestacijama kao što su Advent u Zagrebu i VIP Snow Queen Trophy.

„ULTRA Europe je upravo onaj brand koji će Zagreb učiniti najpoželjnijom destinacijom za mlade koji ULTRU doživljavaju kao sinonim za vrhunsku zabavu, produkciju i glazbu. Drago nam je da su grad i turistička zajednica prepoznali priliku za suradnju te da nam se pridružila i vodeća turistička agencija Atlas, što je jamstvo kvalitete projekta pa sam siguran da će Zagreb imati jedan od najatraktivnijih novogodišnjih dočeka u Europi.” – ističe Bušljeta i dodaje kako se posjetitelji festivala obično zadržavaju u mjestu održavanja i nešto duže u odnosu na trajanje festivala pa Grad Split bilježi prosječno trajanje boravka od 7 dana u tjednu održavanja trodnevnog ULTRA Europe festivala u srpnju.

U nedjelju, 01.01. održat će se NYE REPLAY (repriza novogodišnjeg dočeka) uz nastupe poznatih DJa, a na najvećoj reprizi novogodišnjeg dočeka u Hrvatskoj očekuje se velik broj partijanera iz Hrvatske, regije, iz Europe i s drugih kontinenata.

Paralelno će se u Areni u ponedjeljak i utorak, 02. i 03. 01. u Areni održavati i  Zagreb Gaming Championship gaming turnir, a sudjelovanje su najavili neki od najboljih svjetskih timova.

umek_dj
Umek

U srijedu, 04.01, Road to ULTRA, prvi u nizu festivala u Areni donosi nastupe nekih od najpopularnijih svjetskih DJ zvijezda koje redovno nastupaju na ULTRA festivalima širom svijeta, a line up će biti objavljen uskoro. Četvrtak, 05.01. donosi bogat program, a DJi će biti objavljeni uskoro putem komunikacijskih kanala projekta.

Zadnji dan Croatia Music Weeka u petak, 06.01, u Arenu donos i RESISTANCE program UMEK 1605 uz slovenskog DJa Umeka koji je jedan od najzaposlenijih techno DJa u regiji. Na stageu će mu se pridružiti još jedna regionalna DJ zvijezda u usponu, a organizator će uskoro objaviti o kome je riječ.

Organizatori Croatia Music Weeka su ULTRA Europe, Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba  i Atlas, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj.

Tomislav Varga, predsjednik Uprave Atlasa, izrazio je zadovoljstvo novim projektom: “Spajanje turističke i festivalske priče za Atlas je počelo upravo s ULTRA Europe festivalom. Danas sudjelujemo u organizaciji preko 20 glazbenih i sportskih događanja i velikih manifestacija, a iza nas je i prvi uspješan Club MTV Europe Summerblast festival na kojem smo napravili poslovni iskorak kao organizatori. Festivali su odličan pokretač turističkih priča. Siguran sam da hrvatska metropola koja turistički raste, dovođenjem poznatog imena poput ULTRE postaje još poželjnija zimska destinacija. Projekt intenzivno prezentiramo našim inozemnim partnerima koji pokazuju velik interes za dovođenje gostiju u festivalsku Hrvatsku.”

Nikola Bušljeta, direktor festivala ULTRA Europe, komentirao je: “Grad Zagreb i ULTRA Europe čine idealan spoj. Zagreb se tijekom posljednjih nekoliko godina profilirao kao jedno od najzanimljivijih zimskih turističkih odredišta koje privlači turiste iz cijelog svijeta zahvaljujući brojnim manifestacijama kao što su Advent u Zagrebu i VIP Snow Queen Trophy. ULTRA Europe je upravo onaj brand koji će Zagreb učiniti najpoželjnijom destinacijom za mlade koji ULTRU doživljavaju kao sinonim za vrhunsku zabavu, produkciju i glazbu. Drago nam je da su grad i turistička zajednica prepoznali priliku za suradnju te da nam se pridružila i vodeća turistička agencija Atlas, što je jamstvo kvalitete projekta pa sam siguran da će Zagreb imati jedan od najatraktivnijih novogodišnjih dočeka u Europi.”

CIJENE KARATA
Karte za New Year’s 360° u prvoj fazi prodaje moći će se kupiti po povoljnijoj cijeni. Karte će biti u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VVIP zonu.  Upiti za VIP i VVIP karte mogu se slati na [email protected]

Ostale cijene po kategorijama moći će se pronaći na  stranicama  www.croatiamusicweek.hr www.ultraeurope.com