Future Sound Of Zagreb
Future Sound Of Zagreb | Foto: Denine

Ove godine Future Sound Of Zagreb slavi 17-u godišnjicu kroz trodnevni event, od 14. do 16. listopada s čak tri eventa u pet poznatih klubova u kojima će nastupiti 40 izvođača. Požurite po svoje ulaznice u pretprodaji jer su dostupne još samo danas!

Future Sound Of Zagreb Festival je naš najveći, najpoznatiji i najprestižniji zagrebački klupski festivala elektronske glazbe koji, još od 1999. godine, jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJe i producente elektronske glazbe, a tako će biti i ovoga vikenda.

Obavještavamo vas da su early bird ulaznice, kao i drugi kontingent ulaznica rasprodani u rekordnom roku, a u prodaji je još treći, ujedno i posljednji, kontingent u ograničenoj količini po cijeni od 80kn. Osigurajte si na vrijeme svoju ulaznicu u pretprodaji u sustavu EVENTIM i na kioscima Tisak po ovoj još povlaštenoj cijeni (ulaznica vrijedi za oba dana festivala). Ulaznice su u pretprodaji dostupne još danas, 14. listopada, do ponoći ili dok se ne rasproda broj predviđen u pretprodaji.

Cijena ulaznice za večerašnju prvu večer FSOZ “New Talents” u DEPO klubu, na ulazu u sam klub iznosit će 20kn dok će cijena ulaznice za drugu, glavnu večer, 15. listopada, na ulazu u Tvornicu Katran iznositi 90kn do ponoći te 100kn nakon. Više o cijelom programu ovdje.

Ulaznice u pretprodaji za Future Sound Of Zagreb Festival 2016 dostupne još danas 1