Na sljedećem izdanju United Electronic Sound serijala zagrijavamo se za BARRAKUD festival koji će se od 9. do 16. kolovoza održati na plaži Zrće na otoku Pagu, a čiji su headlineri Paul Kalkbrenner, Sven Väth, Dubfire, Adam Beyer, Maceo Plex, Guy Gerber i mnogi drugi!

U subotu, 26. travnja, nastavljamo serijal slavljeničkih UES Clubbing evenata. Nakon početnog partija u Sirupu te izleta u Pogon Jedinstvo i klub Mikser, vraćamo se u Sirup i predstavljamo vam Barrakud festival. Tom prilikom kroz fuziju techna, deep tech housea, duba i electronice vodit će vas ljupka techno princeza Miss Sunshine i strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux koji oboje nastupaju i na samom Barrakud festivalu.

Uz Sunshine i Pete-a, u Sirupu vas očekuje i dobro znani dvojac MMMeniga i Funk Gurujedni od najznačajnijih ljudi za promociju bass glazbe u Hrvata. MMMeniga, koji izvorno dolazi sa punk scene, putem reggaea i duba, kao DJ se pronašao u bass glazbi, iako su njegovi setovi uvijek nepredvidljivi. Pokretač je Seasplash festivala i odgovoran za dolazak Outlooka i Dimensionsa u Pulu. Funk Guru je, kroz CFSN kolektiv zaslužan za mnoga klupska zbivanja u Zagrebu, poput Illectricity festivala, voditelj je Pogona Jedinstvo i prisutan na gotovo svim regionalnim bass događanjima. Obojica su odnedavno i modificirala svoje DJ setove koketirajući sa techno i house zvukom u skladu sa svjetskim glazbenim kretanjima…

Barrakud festival je festivalski brand koji uživa ogromno povjerenje talijanske publike, a ovoga se ljeta vraća na našu obalu. U prva dva izdanja Barrakud festival je ugostio brojna svjetski poznata DJ imena poput Marca Carole, Paula Kalkbrennera i Dubfirea (jedan od dvojice DJ-a poznatog Deep Dish dua koji je osvojio Grammy) te najpoznatije klupske brandove kao što su Cocoon, Cadenza i Desolat. Velike zvijezde elektronske glazbe Sven Väth, Dubfire te Ellen Allien samo su neka od potvrđenih imena koja gostuju na hrvatskoj plaži Zrće u sklopu Barrakud festivala od 9. do 16. kolovoza 2014.

Vrsnim imenima pridružit će se i ona dobro znana regionalna – Bonjaski, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Lemon, Pete Dux, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious, te Tomy Declerque i Aney F.

Talijanski organizatori su ove godine posebnu pozornost usmjerili ka ExYu zemljama te osigurali povoljniju cijenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike. U tijeku je prodaja limitiranog broja ‘early bird’ ulaznica preko ENTRIO.HR. Cijena festivalske ulaznice za sve dane iznosi 750kn.

barrakud_plaza

Napominjemo kako svi koji kupe karte preko Entria po cijeni od 30kn u pretprodaji za “UES Clubbing: Road to BARRAKUD” promo party u Sirupu, ulaze u bubanj za izvlačenje dobitnika festivalske karte za Barrakud (čuvajte vaše ulaznice jer jedan je serijski broj dobitan)!!

Dijelimo vam i jednu festivalsku ulaznicu te 3×1 ulaznicu za Sirup, a sve što vam je činiti je lajkati članak, te u komentar ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, navesti koji domaći izvođači nastupaju i u Sirupu na UES-u, ali i na Barrakud festivalu?