‘United Electronic Sound’ vraća se u klub Boogaloo, u kojem je započeo svoj val dobre zabave na domaćoj elektroničkoj sceni, a sve povodom lansiranja serije promo evenata koji najavljuju ono što se sprema na ljeto: ‘UES Festival 2016’ – produženi vikend na moru, od 1. do 3. srpnja, uz odličan lineup u okruženju Kalypso kluba na plaži Zrće te plesanje uz more sve do izlaska sunca!

Prvi promo party za ‘UES Festival 2016’ održat će se u subotu, 23. travnja, u zagrebačkom Boogaloo klubu, lokaciji gdje je ‘United Electronic Sound’ započeo svoj val dobre zabave. Za tu priliku u Zagrebu će vas tri b2b para dobro pripremiti i zagrijati za ljeto u vidu pravog community okupljanja

Prvi b2b par čine Jay Nino, predstavnik londonskog ‘Refraction’ kolektiva i Brun Dux, predstavnik UES-a te rezident zrćanskog Kalypso kluba, koji će nakon zajedničkog nastupa u Londonu, ponovno nastupiti u b2b izdanju. Ostala dva b2b para koja će ovoj večeri dati jedinstveni val svježine i odlične glazbe čine već dobro poznata i cjenjena imena domaće elektroničke scene: Ivan Komlinović i Jan Kinčl Zero (Moondance crew) te Basta i Mario Novak (fonetika / Pitch Vinyl Shop). Zanimljiv uvod i dobru podlogu za b2b okršaje pripremit će novo nadolazeće ime domaće scene – Rudi Papić (Soundscape).

UES u klubu Boogaloo lansira seriju promo evenata za UES Festival 2016 [+dijelimo upade] 7

Početak večeri je u 23 sata, a cijena ulaza je 50kn. Službeni warm up za ovu večer održava se u Funk clubu u Tkalčićevoj (22-02h) gdje vas Mario Novak zagrijava i upoznava sa onime što vas kasnije te noći očekuje u Boogaloo klubu. Više o cijelome događanju pratite ovdje. (upade ulovite pri dnu članka!)

Nakon promo eventa u Zagrebu, UES val dobre zabave uoči ljeta i UES Festivala nastavlja se u ostalim gradovima regije i Velike Britanije. O samome festivalu više provjerite u nastavku.

UES u klubu Boogaloo lansira seriju promo evenata za UES Festival 2016 [+dijelimo upade] 8

Kako bolje početi vruću ljetnu sezonu, nego uz produženi vikend na moru i odličan lineup u okruženju Kalypso kluba na plaži Zrće. Plesanje uz more sve do izlaska sunca jedan je od razloga zašto volimo ljetnu zabavu, a upravo to nudi UES Festival od 1. do 3. srpnja 2016.

United Electronic Sound je medijski i glazbeni brand, a kroz godine postojanja gradio je svoje ime kao odlična platforma na glazbenoj sceni, predstavljajući najbolje od domaćih, regionalnih te svjetskih izvođača i trendova. Upravo na toj ideji zasniva se UES Festival koji si je za cilj uzeo okupiti sve sudionike glazbene zajednice tijekom tri festivalska dana i noći.

Festival u potpunoj organizaciji domaćih promotora, ovog ljeta donose intimniji događaj kojeg odlikuje UK, house, deep, garage, techno zvuk. Hrvatski, regionalni i europski izvođači će se naći iza pulta, a svoju glazbenu viziju dijelit će u klubu Kalypso te tijekom radionica u sklopu festivala. Sve će pratiti serija pre partyja koji će najaviti UES Festival na domaćem festivalskom nebu. Više ovdje!

UESMag dijeli 2×2 upada! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 23. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

UES u klubu Boogaloo lansira seriju promo evenata za UES Festival 2016 [+dijelimo upade] 9