Od 2005. godine parttajm DJ-evi i fultajm prijatelji, Sijah & Kolenda (a.k.a. Clemens & Monsieur Jacques) dijele techno i house, dobro i zlo, a ponajviše naopako. Njihovi su beatovi za dušu,ali i za tijelo spremno na cjelovečernji ekstatični ples.

Dok je Kolenda sredinom 90-tih svirao bas gitaru u njemačkom punk bandu C4, Sijah je svirao gitaru u travničkim alternativnim bendovima Cabezas de Amazonia (HC) i KZU ole ole & PZU oje oje (soft punk). Od 2002. obojica se počinju ozbiljnije baviti i elektronskom glazbom.

Sijah svoje prve produkcije izdaje  na prvom bh. DIY net labelu Oscilator-u, a odnedavno i na obećavajućem, deep house orjentiranom labelu Submarine Vibes iz Sarajeva. Svoju ljubav prema gitarskom zvuku Sijah živi kroz eksperimentalni projekat “InTheRoom” sa kojim je nastupao širom regije, a koji je 2014. godine izdao svoj prvi EP pod nazivom „3327“. Zajedno sa Kolendom čini elektronsku ritam sekciju projekta Grozny Corp.

Trenutno su DJ rezidenti sarajevskih klubova Silver&Smoke, a često puštaju i na drugim mjestima poput Kriteriona i  legendarnog FIS-a, u kojem su svoje prve note opalili i Arsen i Brega i Davorin.

Svoju su glazbu izvodili pred mnogobrojnom regionalnom, europskom i američkom publikom.