Lemon je dio hrvatske elektronske scene od davne 1994. godine i danas uživa status jednog od najznačajnijih imena u Hrvatskoj. Njegov odličan glazbeni ukus, impresivne tehničke vještine iza DJ pulta i prije svega inspiracija omogućili su mu da postane rezident najpoznatijeg slovenskog kluba ‘Ambasada Gavioli’, gdje je često znao držati ljude na podiju svoju maratonskim dj setovima od 9 sati.

Kroz svoju dugogodišnju karijeru, Lemon je nastupio na većini značajnih festivala u regiji, a od njih svakako treba izdvojiti MTV Valkana Beach, Exit, Meet Me Festival, Sindustry Festival i Mayflower. No, njegov najveći uspjeh zasigurno je projekt ‘Balance.FM’, kojemu je cilj promocija elektronske glazbe kroz klupske večeri i festivale poput Rabac Summer Festivala te Stars Night eventa. Carl Cox, Danny Tenaglia, Richie Hawtin, John Digweed, Dubfire, Danny Howells i Joris Voorn samo su neka od imena koje potpisuje Balance.FM organizacija i s kojima je Lemon dijelio mix pult.

2007. godine Lemon se udružuje s izraelskim producentom Shlomi Aberom i izdaje hit ‘Moods‘, za veliki Renaissance label, a samo izdanje podržali su velikani poput Sashe, John Digweeda i Hernan Cattanea. Također, isti uradak licenciran je za tadašnju Renaissance kompilaciju, koji je radio Satoshi Tomiie, ali i za dvostruki CD legendarnog Carl Coxa – Ultimate Carl Cox. Uz Moods, Lemon je izbacio još nekoliko singlova, na izdavačkim kućama Discoteca Music, Brown Eyed Boyz Records i Synthetic Arts.

Trenutno Lemona možete čuti na Balance.fm eventima, ali i u slovenskom klubu Ambasada Gavioli, kojem je ostao vjeran godinama. Uz nastupe, Lemon s ostatkom Balance.FM ekipe razvija plan za evente u 2014. godini, ali i aktivno radi na izdavanju novih produkcijskih radova.

UES Podcast | 005 – Lemon Inc. by United Electronic Sound on Mixcloud