Viva Riva je prvi festival elektronske plesne glazbe koji će se održati 7. i 8. kolovoza na istočnom dijelu zadarske rive, a ugostit će više od 20 DJ-a iz svijeta, regije i Hrvatske, među kojima su Marco Bailey, Christian Smith, Technasia, Pig & Dan i Marion Cobretti! Imamo upade!

Od tvrdog techna do funky groove techa, ovi headlineri će zadarsku rivu 7. i 8. kolovoza po prvi puta pretvoriti u ogroman plesni podij na kojemu će im se pridružiti i 17 lokalnih i regionalnih DJ-a i producenata: Alen Selestrin, Andrologic, Bush, Butters, Domagoj, Edy C, Eggy, Galinac Galinac i Jolly Joke, Leteći Holandez, Lucca Masterson, Many, Mate Kokić, Mladen, Scheva, Zorro i hrvatski zaštitnik elektronike, Pero FullHouse.

Više o headlinerima festivala provjerite ovdje. Pratite Viva Riva festival i na Facebooku!

Ulaznice po cijeni od 149kn za oba dana festivala dostupne su u sustavu TicketShop.hr kao i na svim Ticket Shop prodajnim mjestima (Tisak Media, Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia Records i ostale). 

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtagove #UESMag i #VivaRiva2015 te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

UES Magazine vas vodi na VivaRiva Festival - spektakl elektronske glazbe na predivnoj zadarskoj Rivi! 3