Serijal slavljeničkih United Electronic Sound evenata nastavlja se u novome zagrebačkom klubu Mikser na Donjim Sveticama, ovoga puta posvećen je pripadnicama nježnijeg spola.

Krajem 2013. godine u Sirupu smo proslavili petogodišnje djelovanje na sceni i u tome pozitivnom i slavljeničkom tonu dočekali i Novu 2014. godinu na velikom izdanju u Pogonu Jedinstvo. Krajem siječnja lansirali smo pomno pripremani UES Magazine, portal koji uz novosti iz svijeta elektronske glazbe, nudi najsvježije zanimljivosti iz područja tehnologije, mode i urbane zabave i time postali nezaobilazni priručnik svakog clubbera.

Za novo izdanje United Electronic Sound večeri u novome klubu Mikser, povodom Dana žena (subota, 08.03.), odabrali smo DJ-eve koji su na sceni prisutni već dugi niz godina, što kroz vlastitu produkciju (na etiketama kao što su Syntetic Digital, Decoded Records, Synaptic Pathways, Freefloating Music), što kroz nastupe, a što kroz organizaciju vlastitih večeri kao što su Protokol, Nietwork_. Stoga vas na glazbeno putovanje kroz fuziju techna, deep tech housea, duba, mnmla i cosmic elektra vode DJ-i i producenti Ivan Komlinović, Zoran Relić, Mixel, Little G i Pete Dux.

Mixel – dj set @ NYE Sirup / 01.01.2014. by Mixel on Mixcloud

Ulaz na UES Clubbing u Mikseru je 30kn do ponoći te 40kn nakon ponoći, a kako je broj ulaznica ograničen, molimo vas da što ranije dođete u klub ili svoje ulaznice osigurate u pretprodaji u online sustavu i na svim prodajnim mjestima Entrio (Tvornica Kulture, Aquarius CD shopovi, Daily News, Dirty Old Shop..), gdje je dostupna i specijalna akcija na ulaznice (4+1 ulaznica gratis).

UES Mag Vam dijeli i 2×2 ulaznice, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentaru ispod članka uz Vaša imena i prezimena navesti ime ženske osobe koju vodite sa sobom ili poklanjate drugi upad!