Zagreb će uskoro postati bogatiji za novi klub, koji se otvara na području stare tvornice Katran, gdje su tulumi već odavno u pogonu Shock Show Industrya i Photo Museuma. Depo će zastupati sve vrste glazbe, pa tako i onu elektronsku.

Klub Depo će primati do 500 posjetitelja, a osim što će biti raznoraznih koncerata, od rocka i punka, subotom su u planu elektronski partiji. Za početak će biti otvoren petkom i subotom, a kako se budu ufuravali ubacit će program i ostalim danima u tjednu.

Klub bi se trebao otvoriti 4. travnja, a već 5. travnja održava se program Electron, na kojem će u DJ sessionu mjuzu vrtiti domaće snage – MR. DJ Dario, Cet, Mary, Teo Harouda, Zoky, E Base + gost(i) iznenađenja! Upad je 30kn.

Depo klub 2
Na kraju se ipak pitamo, je li potrebno toliko klubova u Zagrebu, odnosno imamo li publike da sve te klubove popunimo? Ako ništa drugo, ne možemo reći da nemamo izbora, a dobro je i to što se klubovi koncentriraju na relativno bliskim lokacijama, pa se može prehodati iz jednog u drugi klub ukoliko nismo zadovoljni s onim iz kojeg smo krenuli.

Svakako sad nitko ne može reći da Zagreb nema mjesta za izlazak…