Washingtonski dvojac Eric Hilton i Rob Garza, poznatiji diljem svijeta kao Thievery Corporation, trenutačno se nalaze u Grčkoj na svojoj turneji kojom promoviraju svoj posljednji album ‘Saudade’ kojeg dolaze predstaviti i hrvatskoj publici.

Bliži se nedjelja, 22. lipnja kada ćemo Saudade moći poslušati i kod nas, i to na šibenskoj tvrđi koja će za ovu priliku primiti do 900 ljudi.

Ulaznice za koncert sastava Thievery Corporation na tvrđavi sv.Mihovila, mogu se po pretprodajnoj cijeni od 200kn kupiti u klubu Azimut u Šibeniku, na blagajni tvrđave sv.Mihovila u Muzeju grada Šibenika te u svim poslovnicama u sustavu Eventima i online na eventim.hr. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznositi će 220kn.

Dok ćemo koncert poslušajte novi remiks Roba Garze koji je napravio od Kelisovog singla ‘Friday Fish Fry’, istoimenog EP-a, koji izlazi 14. srpnja za Ninja Tune.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/154239831″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Želite li pak besplatno na Thievery, lajkajte članak i ostavite svoje ime i prezime u komentarima, te najdražu stvar TC-a. Nasumično ćemo izabrati 2 dobitnika do petka.