Foto: Deni Koraca

Moondance Festival i kula Kamerlengo uvršteni su među sedam najnevjerojatnijih festivalskih lokacija svijeta i to u društvu festivala u Španjolskoj, Finskoj, Islandu, Českoj i Velikoj Britaniji!

Nakon što je prošle godine ugledni magazin za elektroničku glazbu Pulse Radio uvrstio Moondance među devet najljepših svjetskih festivalskih lokacija, najnovije priznanje Moondanceu dolazi od The Spaces, magazina za arhitekturu, dizajn i umjetnost koji je upravo Moondance i kulu Kamerlengo stavio među sedam najnevjerojatnijih festivalskih lokacija. Uz Moondance, uvrštena je još jedna lokacija iz Hrvatske – otok Obonjan, i to u društvu festivala koji se održavaju u Španjolskoj, Finskoj, Islandu, Českoj i Velikoj Britaniji

Uzmemo li u obzir pomno birani line up s naglaskom na live izvedbe, state of the art razglas kao i to da je National Geographic u svojoj zadnjoj knjizi stavio Trogir kao najljepši svjetski grad otok jasno je da imamo nešto drugačije i posebno.

Da podsjetimo, četvrto izdanje Moondance festivala ove će se godine održati od 11. do 13. kolovoza, a za deckove će se popeti techno čarobnjak Jeff Mills, Josh Wink, The Story Tellers, John Heckle i drugi. Više informacija potražite ovdje!

moondance_festival