Yes We Can - Das Haus
Yes We Can u Das Hausu!

Nakon jednog vremenskog razmaka spremni smo za novi ‘Interval’ na dva floora, koji se i ovoga puta održava u Das Hausu, i to već ovoga vikenda!

Kao i do sada ‘Interval‘ ove subote, 28. svibnja, priprema treću rundu peglaone u Das Hausu, i to na dva floorahouse i techno, koje će pomesti domaći DJ-i u čiju kvalitetu nikako ne trebate sumnjati. Uz poznata lica naše scene, naći će se tu i poneka nova.

U 12-satnoj šihti spremaju se dva live acta, jedan hybrid set te 11 DJ-a. Za odličan zvuk i light brinuti će Funktion One ekipa, a za projekcije mlada umjetnica VJ Tetraparalelopiped (Flying donkeys, TOY festival).

Treći 'Interval' u Das Hausu [+dijelimo upade] 1Na Das Haus flooru sviraju: Dujo b2b BronskiNebuloz, Arsen Pavešić, Yesh, Branko Dalloš i Tvrtko, a na Techno flooru: Hydropleximus (live), SZCH, F.O.R.M. (live), Beat Svega (hybrid), Herya, Franić Marijo/FM i Art Lentz. S ovakvom postavom znamo da će se kuća pošteno zatresti! Više o svim artistima kao i dodatnim informacijama čitajte ovdje.

Upad na event je 50kn do 8:00h, te 30kn za after (nakon 8:00h), a po običaju za pojedine sretnike nagradna igra je u tijeku.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 28. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.