The Lost Disco
The Lost Disco

Kako se čini, dolazi do promjena u Tisnom u smislu dolaska novih festivala, a i promjene lokacije za Electric Elephant, koji je tamo od početaka partijanja u Tisnom. The Lost Disco  je novitet, a najavljena su već i prva imena.

Dok čekamo objavu nove lokacije za nama jedan od najdražih festivala u Tisnom, onaj disco orijentirani Electric Elephant, za novi festival, koji tek mora potvrditi svoju ulogu u nizu festivala u Tisnom, najavljen je dio izvođača koji će nastupiti na Main stageu, Beach stageu, klubu Barbarella’s, te na boat partijima, a predvodi ih britanska reggae grupa The Skints.

Trostruki UK DMC šampionJFB – je turntableist koji kombinira nekoliko glazbenih stilova – Jazz, Funk, Hiphop, Dubstep, Glitchop, Electoswing, Ghetto Funk, Breakbeat, Drumstep & Drum&bass, a surađivao s mnogim poznatim glazbenicima poput Fatboy Slima.

Jazzanova i Maribou State dolaze u obliku DJ seta, a tu su i ostala imena, koja će, vjerujemo, osigurati još jedan odličan festival srednje Dalmacije.

The Lost Disco dolazi u Tisno, Electric Elephant odlazi 3The Lost Disco održava se od 17. do 20. kolovoza, na poznatoj lokaciji Garden resorta. Više informacija potražite na službenim web i Facebook stranicama.