Prekrasna otvorena terasa The Garden Zadar bara ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca koje plešu po valovima Jadranskog mora, a svakog ljeta nezaobilazna je postaja za uživanje. Otvorenje nove sezone i 11. rođendan The Garden Zadar slavi od 23. do 25. svibnja uz mnogo glazbe i druženja.

The Garden Festival ekipa je svoj dom u Zadru preuredila i dala mu novo ruho za novo ljeto uz obnovljeni cocktail bar, a dugi vikend otvorenja slavi ulazak u novu sezonu. Uz to naravno ide odlična zvučna kulisa i dobar provod za koji su zaduženi Jamie Tiller, Bobby Beige, Mate Kokić i Nick Colgan. Porinuće broda Arbiana dovoljan je razlog za zabavu na brodu koja će obilježiti kraj slavljeničkog vikenda u baru The Garden Zadar.

U petak, 23. svibnja, od 20 sati očekuje vas večer uz šampanjac, koktele i kanape. Za glazbu brinu Jamie Tiller i Bobby Beige. Subota, 24. svibnja, je u znaku vina i vinila. Već od 10 do 12 sati možete uživati u jazzu, a od 20 sati za večernju glazbu su zaduženi Jamie Tiller i Bobby Beige te Mate Kokić. U nedjelju, 25. svibnja, glazba počinje već od 15 sati, a u 18:30 na rasporedu je ukrcavanje na brod Arbiana kada sa zadarske rive zabava kreće prema moru. Vikend otvorenja završava od 22:30 na mjestu gdje je sve počelo, a trojcu se u baru priključuje Nick Colgan.

Ulaz za sve večeri u baru The Garden Zadar je slobodan. Zabava na brodu Arbiana se plaća 70 kuna, a ulaznice možete nabaviti na šanku The Garden Zadar bara.

Jamie Tiller je trenutno u Amsterdamu gdje čini jednu trećinu etikete Music From Memory (ali surađuje i s Redlight Records) koja je omogućila da neki od zaboravljenih glazbenih bisera dobiju drugu priliku. U svojim setovima Jamie miješa razne utjecaje, od afričkih elektronskih ritmova preko talijanskih pop hitova do japanskog synth popa 80-tih koji zvuči kao najbolja plesna glazba koju ste čuli.

Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala. Domaćin je svakako i Zadranin Mate Kokić koji će se priključiti ekipi iza pulta. Još jedan čuvar dobrog zvuka je Nick Colgan, osnivač The Garden Festivala, koji će vas izmamiti na plesni podij.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/131151157″ params=”auto_play=false&hide_related=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]