Foto by Tim Ertl

Za vrijeme trajanja The Garden Festivala u Tisnom, u The Garden Zadru možete uživati u glazbi za koju su zaduženi pomno birani DJ-evi. Prekrasni lounge bar na otvorenom jedna je od lokacija festivala, ulaz je besplatan, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta “art of raw”.

The Garden Zadar bar već dvanaestu sezonu obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj našoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka.

Svakog ljeta The Garden Zadar nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a kao sastavni dio The Garden Festivala, prostor u Zadru je mjesto od kuda je sve krenulo i gdje se ideja o festivalu razvila. Od 1. do 8. srpnja 2015.  jubilarno deseto, ujedno i posljednje izdanje The Garden Festivala, održat će se u Tisnom gdje će još jednom na odličnoj lokaciji uz sjajan lineup i intimniju atmosferu ujediniti glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta. Svake godine i u Zadar pristigne dašak festivala, a prekrasni lounge bar jedna je od lokacija na kojoj nastupaju sjajni izvođači. Ulaz je uvijek slobodan, a cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva.

the_garden_zadar_artwork

U četvrtak, 2. srpnja, u The Garden Zadru nastupit će No Fakin DJs i Mick Jones. Prije nego se zapute na The Garden Festival, No Fakin tj. Kwinzola i DJ Illson će nas počastiti setom koji tjera na zabavu uz hip-hop, funk, soul, disco, reggae zvuke. Mick Jones, također iz Liverpoola, će im se pridružiti iza pulta, a njegova kolekcija vinila paše uz morski ugođaj. Stuart Patterson iz londonske Faith ekipe dolazi u The Garden Zadar u nedjelju, 5. srpnja. Jedan od najvažnijih osoba londonske scene ujedno je DJ, promotor, te ima svoju izdavačku kuću, a u potrazi je za pravom house glazbom koju će nam predstaviti pod zvijezdama.

U utorak, 7. srpnja, u goste dolaze Paul Kaminski i Lee Fisher koji zajedno čine Discomendments. Birminghamski DJ i producentski duo ima namjeru glazbenu pozadinu učiniti eklektičnom i spojiti razne žanrove, a Paul i Lee kao kultna imena Birminghama u Zadru će predstaviti svoju house, disco i alternativnu selekciju. Svima se priključuje Bobby Beige, strastveni kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom. Kao rezident DJ The Garden Zadar Bara i kreator njegovog glazbenog programa, Bobby Beige je zadužen za tonove koji će vas izmamiti na plesni podij, ali i odabir izvođača, te obećava odličnu sezonu s međunarodnim lineupom. Ulaz je slobodan, a sve počinje od 20:00 sati.

Foto by Tim Ertl
Foto by Tim Ertl

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. Velika novost je i partnerstvo s “Art of raw”, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu. Riječ je o jedinom restoraju sirove i veganske hrane u Dalmaciji, ali i regiji, a koncept ujedinjuje lifestyle, edukaciju, coaching i temelji se na razumijevanju prirode i održivom načinu života.

Cijela sezona u The Garden Zadar Lounge Baru bit će praćena glazbenom selekcijom odličnih gostiju, a oni će se priključiti resident DJ-u Bobby Beigeu koji svaku večer bira zvučnu kulisu The Garden Zadar lounge bara.

2. srpnja – No Fakin i Mick Jones (The Garden Festival)
5. srpnja – Stuart Patterson (Faith UK) (The Garden Festival)
7. srpnja – Paul Kaminski and Lee Fisher (The Garden Festival)
10. srpnja. – Neil Diablo (El Diablos Manchester UK)
13. srpnja –  All Day Session with Joe’s Bakery & Guests (UK)
31. srpnja i 1. kolovoza – Albin Lindstrom (Eden Rock,Stockholm Sweeden) i Gavin Kendrick (Suncebeat/Southport Weekender UK)
7. i 8. kolovoza –  Andy Wilson (Ibiza Sonica Radio, Ibiza, Es)
28. kolovoza – DJ Basso (Growing Bin Records, Hamburg, DE)