Foto: Tim Ertl

U petak, 20. svibnja, od 20 sati The Garden Lounge bar u Zadru obilježit će otvaranje nove sezone uz Mr Dorisa, Jogardea, te Bobby Beigea, a sve je to praćeno odličnom gastronomskom ponudom koncepta “Art of raw”.

The Garden Lounge bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Lounge nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 13. rođendan The Garden Lounge u Zadru slavi u petak 20. svibnja od 20 sati.

Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Mr Doris, Jogarde i Bobby Beige.

The Garden Lounge u Zadru otvara novu sezonu 20. svibnja 1

Producent i DJ s bogatom međunarodnom karijerom Mr Doris s Ibize dolazi u Zadar donijeti svoju glazbenu selekciju koja je fuzija funka, soula i hip-hopa, s drum’n’bass, dubstep latin beats i afro breaks ritmovima. Svoj odličan talent za gramofonima pokazuje i kao rezident kultnog kluba Space na Ibizi. Jogarde je pokretačka snaga dugovječnog klupskog programa Freilauf koji se održava u zagrebačkom Mastersu, a namjera mu je ljude opustiti na plesnom podiju i omogućiti da uživaju samo u glazbi. Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u The Garden Loungeu u Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s “Art of raw”, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

The Garden Lounge u Zadru otvara novu sezonu 20. svibnja 2