Nema ni pune dvije godine od kada je pokrenut Vakum, a iza labela već stoje dva various izdanja s nizom stranih i regionalnih artista, među kojima je i dvojac The Analogue Cops koji ovoga vikenda u Sirupu priprema live nastup!

U prvoj polovici 2014. godine svjetlo je ugledao Vakum001, techno izdanje koje je potpisao Brathu (The Analogue Cops & No Mad Ronin), Logarhythm (John Swing & EMG) i domaći Disrupted Project. Početkom ove godine na policama se našao Vakum002, house orijentirano various izdanje kojeg potpisuju Steve Murphy, Gari Romalisa, Alex Agora i Manjane. Vakum003 je u planu za predstojeće ljeto, so be on the lookout!

Logičan slijed je da se na prvom Vakum labelu nightu, ove subote, 18. travnja, kao headlineri nađu upravo artisti s prvog izdanja, The Analogue Cops live! o kojima više pročitajte u intervjuu. Support će im dati kompletan Vakum kolektiv (Disrupted Project live, Borut Cvajner i Evan) koji će isto biti u live izdanju te dva odlična artista s domaćeg terena; Jan Kinčl Zero i Labud. Sirup pleše od 01 do 08. Ulaznica je 60kn.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.