THANQ je novi projekt na globalnoj, ali i lokalnoj sceni, koji u Rijeku donosi jedan novi val iz elektronskog podzemlja. Projekt je novi izazov dobro nam poznate Miss Soulfly koji nas želi potaknuti na promjene, na nove zvukove te na gostovanja za koja vjerovatno niste čuli, a trebali ste.

Svoju premijeru, THANQ će imatu ove subote, 18. travnja, u riječkom klubu Crkva kada u goste dolazi momak kojeg nazivaju novi Marco Carola te koji sa svojom odličnom produkcijom i vještinom za pultom, zasigurno zaslužuje vašu pozornost, a on je Reelow! Podršku će mu davati naša poznata DJane Marina Karamarko aka Miss Soulfly te Slovenac Aney F. Početak je u 23 sata, a ulaz 40, odnosno 50 kuna.

Reelowov talent prepoznao je i Beatport te ga je uvrstio na listu “artists to watch” za 2015. Upravo se sprema na turneju po Americi i Kanadi, gdje će između ostalog nastupiti i na slavnom WMC-u. Njegove trake glavna su oružja velikana poput Joseph Capriatia, Marca Carole, Anje Schneider, Aber Shlomia te mnogih drugih, a mnogi ne mogu dočekati da umijeće za pultom pokaze i u Rijeci.

Ovaj event ne samo da slavi pokretanje THANQ vizije, labela i njegovog prvog izdanja, o kojem smo vam više pisali ovdje, već i 10-tu godišnjicu muzičkog putovanja naše Miss Soulfly. Stoga je ovo izvrsna prilika da se svi podsjetimo koliko glazbu volimo i cijenimo i kažemo THANQ što možemo plesom otpustiti sve brige i probleme, barem na tren ili dva, samo biti jednostavno sretni sto smo živi.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/148768″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]