Future Scope u Boogaloo klubu!
Future Scope u Boogaloo klubu!

Na posljednji veliki Future Scope party ove sezone, koji će se održati u zagrebačkom klubu Boogaloo, dolaze tata tech house zvuka – Terry Francis te po prvi puta bugarski tech čarobnjak – Metodi Hristov, uz već provjerene domaće DJ snage!

Future Scope se od svoje jesen/zima sezone, tijekom koje su gostovala mnoga jaka imena svjetske elektroničke scene kao što su DJ Rush, Deborah De Luca, Silicone Soul, Marco Bailey, Uto Karem, Cristian Varela, Alexander Kowalski i mnogi drugi, oprašta ove subote, 21. svibnja, posljednim velikim partyjem na oba floora zagrebačkog kluba Boogaloo.

Tom prilikom u Zagreb, ali i klub Boogaloo, vraća se tata tech house zvuka te jedan od miljenika domaće publike – Terry Francis, a po prvi puta i bugarski tech čarobnjak – Metodi Hristov, kojima će podršku na flooru davati respektabilna postava DJ-a: legendarni Felver i Mary na velikom flooru, kao i Puležani Adoo i Poco Loco, bosansko-hercegovački DJ Goran Emkić, mlada nada Rudi Papić te rezident Shi Pe na malom flooru.

Početak večeri je u 23 sata, a cijena ulaza iznosi 70kn u pretprodaji na sljedećim lokacijama: Caffe de Toss (Savska 80)Caffe bar Bizarre (Importanne centar) u Zagrebu, te 80kn u pretprodaji u sustavima Entrio i Eventim kao i na njihovim prodajnim mjestima. Upade možete uloviti i pri dnu našeg članka!

Terry Francis i Metodi Hristov zatvaraju Future Scope sezonu u Boogaloo klubu [+dijelimo upade] 3

Terry Francis, kojeg smo vam već mnogo puta predstavljali, jedan od prvih producenata i DJ-a koji su preuzeli čvrste techno elemente kako bi revitalizirali house groove, koji je sredinom 90-tih postao pretjerano iskomercijaliziran i dalje slovi kao jedan od omiljenih izvođača na našim prostorima, dok je Metodi Hristov mladi DJ i producent iz Bugarske koji se izuzetno brzo uspeo ljestvicom svjetskih top izvođača elektroničkog zvuka.

Naime, 2013. godine svojim prvim albumom “It’s Too Much” okupira pažnju svih sa scene na svoj rad, a poziciju zvijezde potvrđuje hitom “Step Outside” (Glasgow Underground, 2014.). Potrebno je naglasiti kako je za sav njego uspijeh najzaslužniji on sam, tj. njegov specifični autorski pečat, koji ga izdvaja iz mora hiperprodukcije minimal/tech zvuka.

Ne propustite nastupe ovih velikana na posljednjem velikom Future Scope partyju sezone, kojim najavljuje i bogatu ljetnu sezonu na Jadranu uz zanimljiva imena elektroničke scene.

Upade ulovite u nastavktu, a više o samome partyju pratite u službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 21. svibnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/157569″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]