Novi techno program Teknosis ovog petka, 24. studenog, 2017. po prvi put dovodi dvojac F.O.R.M live u Skwhat klub!

„Teknosis“ – short of : [Techno]+[Psychosis] kreće u petak 24. studenog, 2017. kao pilot program pod nazivom “Formation”. Program je pokrenut na inicijativu „Primary Sektor“ projekta i udruge Kult.Com u klubu mladih SKWHAT, u napuštenom industrijskom gradu Sisak. Osnovna svrha Teknosisa je promoviranje underground techna u svojim mračnijim varijacijama.

Za prvo izdanje po prvi put sisačkoj ekipi predstavljaju F.O.R.M. live!, duo s vrlo visokim standardima na hrvatskoj sceni te mladu i perspektivnu producenticu i DJ-icu Katarinu O’Halloran koja je u vrlo kratkom vremenu uspjela stvoriti prepoznatljivo ime. Uz njih sviraju i domaćini Primary Sektor.

Teknosis po prvi put dovodi F.O.R.M. live u Sisak! [+dijelimo upade] 3Iza pseudonima F.O.R.M. kriju se Branimir Orehovec i Bruno Tanfara, dvojac koji je kao spomenuti live act prisutan na domaćoj elektronskoj sceni već dugi niz godina, a ono što ih čini jedinstvenim je njihov zvuk i sam live nastup kroz koji sviraju i prezentiraju sve svoje radove.

Katarina O´Halloran u počecima radi kao promotorica Underground kulture, organizatorica evenata i u konačnici kao producentica i DJ. Tijekom godina u svojoj glazbi pridaje sve više osobnosti koju se može čuti u njezinim setovima. Od stilova kombinira underground techno (acid, dark, industrial) i hardcore (gabber, industrial, mainstream).

“Psychosis is an abnormal condition of the mind that involves a loss of contact with Reality.”

Vrata kluba se otvaraju u 23:00 sata i upad iznosi 30kn cijelu noć.

Sve ostale informacije potražite na službenim stranicama eventa, a s nama možete odigrati nagradnu igru!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 24. studenog, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

UPDATE – DOBITNICI UPADA: Meldina Komić, Ines Vuković