Jedan od kamena temeljaca srpske techno scene, osnivač ‘Teskoba Recordings’ etikete te rezident u beogradskoj techno katedrali Drugstore – Filip Xavi, sprema pravo techno razgibavanje u Sirupu na posljednjem ovosezonskom izdanju ‘Workout’ večeri!

Nakon što je protresao legendarni berlinski klub Tresor, Filip Xavi, u petak 8. travnja, dolazi po prvi put protresti i klub Sirup, a podršku mu daju dvojac iz Splita, El Commando i Dubok te Reversed Sentence. Sirup pleše od 01 do 08, a ulaznica je 50kn. Upade ulovite pri dnu članka, a sve ostale informacije potražite na službenom Facebook eventu!

Filip Xavi je poznat kao jedan od kamena temeljca lokalne techno scene te osnivača svoje vlastite Teskoba Recordings etikete. Kao pobunjenik u žanrovsko ograničavanje uvijek ga je privlačila mračnija strana techno glazbe. Manipuliranje hipnotičkim i apstraktnim muzičkim strukturama te kombinirajući ih sa nemilosrdnim bubnjevima kroz vrijeme se pretvorilo u njegov prepoznatljiv stil. Prepoznavši val tamnog techna koji ce se proširiti po Europskim klubovima, u 2008. Filip je osnovao Teskoba Recordings smišljen kao platformu za budućnost techno zvuka.

Techno 'Workout' uz Filipa Xavija u zagrebačkom Sirupu [+dijelimo upade] 3

Nakon pojavljivanja na nekoliko etiketa, u proljeće 2013. izlazi njegov prvi solo EP ”Inline Agents” na Å¡panjolskoj techno etiketi ”Subsist Records” i privlači na sebe pozornost glavnih igrača techno scene. U studenom 2015. izlazi Filipov debitantni EP na vinylu ”Explanation Skip” na talijanskoj Sonntag Morgen etiketi, koji je remiksirala i Dasha Rush
.
Kao rezident u beogradskoj techno katedrali ”Drugstore” kroz proteklih dvije godine ugostio je i dijelio pult sa velikim imenima među kojima su Rodhad, DVS1, Dasha Rush, Surgeon, Oscar Mulero, Phase, Dimi Angelis, Ancient Methods, Shifted, Stanislav Tolkachev, Adam X, Elektrabel, Jereon Search, Blind Observatory… ovaj ga je slijed događaja doveo do berlinskog legendarnog kluba Tresor u kolovozu 2014. te ponovo u studenom 2015.

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 08. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.