Nakon dvije godine od zadnjeg gostovanja, Sven Väth se vraća u slovensku Ambasadu Gavioli u kojoj ‘Fetch the Vibe’ otvara vrata najdraže plesne katedrale u novoj jesensko-zimskoj sezoni!

Što se može više poželjeti od startanja nove sezone sa jednim od najvećih i najpopularnijih imena koje elektronske scena može ponuditi. Sven Väth, koji u Ambasadu Gavioli dolazi u subotu, 24. listopada, je jednostavno jedinstvena i nepobjediva legenda svojeg vremena koji predano i strastveno djeluje od 1981. godine. Uz Svena, glavni floor će ugostiti i našeg Petra Dundova, dok će rezident Veztax zagrijati posjetitelje prije njega.

Za pravu atmosferu na gornjem, manjem flooru će se pobrinuti Aney F i Alex Nilmar, dok je za kraj zadužen lokalni techno DJ Abak Beat. Početak je u 23 sata!

Sven Väth se vraća u Ambasadu Gavioli [+dijelimo upade] 3

Cijena ulaznice u pretprodaji stoji 25€, dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti 30€. Ulaznice možete potražiti u pretprodajnoj mreži EVENTIM kao i na Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclusive Change, Dallas Music Shop i drugim pretprodajnim mjestima.

Više informacija o samome događaju potražite na službenom Facebook eventu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.