Korak po korak i prošli su XII-ogodišnji put. Možda im je upravo taj put u nekim trenucima bio pomalo prašnjav i zaobilazan, ali kad bismo ih pitali da li bi ga ponovili, odgovorili bi vam potvrdno uz višestruko i uzastopno kimanje glavama.

CFSN još uvijek vole glazbu više od svega te standardi i način na koji ju promoviraju vjerojatno se nikada neće promjeniti. Tko ih poznaje, zna o čemu pričamo. 22. ožujka slave XII godina i u Sirup dovode mladog, perspektivnog i nadasve neodoljivog švedskog DJ-a i producenta. On se zove HNNY i sladak je kao med.

HNNY (čitati: honey) je zacijelo uz ABBU i SAAB ponajbolji švedski izvozni proizvod, čudesna plesno-performerska mensch-mašina čiji je svaki glazbeni uradak delicija. Medenost. Tko nije pjevušio “For The Very First Time” pod tušem ili biciklirajuć u ljetni suton, propustio je čaroliju. Njegova “Exactly” oživjela je Christinu Aguileru (znamo, euw!) na najljepši način, učinivši ju ušnim melemom. U njegovoj interpretaciji i Brandy & Monica zvuče kao sirene klupske underground glazbe i housea koji je old school oblači novoškolski.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/139186949″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Riječi su suvišne. Jedan je Med, a dvanaesta je, nimalo manje slađa CFSN-ova godišnjica.

Limitiran broj ulaznica (100 komada po 45 kuna) u pretprodaji je preko Entrio.hr . Cijena ulaznice na ulazu u klub bit će 55 kuna. Početak je u 1:00, kraj u 8:00.

UES Mag dijeli 2×1 upad, a sve što vam je činiti je lajkati članak te u komentaru ispod članka, uz vlastita imena i prezimena, navesti članove CFSN kolektiva! Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja eventa.