Sve je spremno za proslavu 6. godišnjice UES-a

0

Pozivamo sve ljubitelje urbanog clubbinga na večerašnji slavljenički party u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo na kojem vas dobrom glazbom hrane: Jogarde, Qwerty, Novell, Pete Dux, Jan Kinčl Zero i Funk Guru!

Na ovoj proslavi otplesat ćemo od početka do kraja, život i sound, ujedinit ćemo se bez ikakvih razlika i napravit takvu tulumčinu sa dušom koja se ne zaboravlja. U prethodnim najavama upoznali smo vas i podsjetili sa svime onime što smo napravili u ovih 6 godina, a sada ćemo vam detaljnije reći što vas očekuje večeras, 8. studenog, u Pogonu Jedinstvo.

Kao što smo već spomenuli, dobrom glazbom će vas hraniti sjajne domaće snage koje svojim višegodišnjim stvaranjem na sceni itekako pridonose njenom ujedinjenju, a clubbing dižu na još jedan viši nivo – Jogarde, Qwerty, Novell, Pete Dux, Jan Kinčl Zero i Funk Guru. 

Uz dobru glazbu spremamo vam i specijalne vizualizacije i light show za koji će biti zadužen Hipermedia kolektiv i Darko Vaupotić aka VJ Donnie, a sve kako bi vam pružili jedinstven doživljaj.

Standardna cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30kn, dok će cijena ulaznica na ulazu iznositi 40kn do ponoći te 50kn nakon ponoći. Za sve one koji sam nastup DJ-a žele doživjeti iz neposredne blizine i u ekskluzivnom ambijentu, u ponudu smo stavili ograničen broj specijalnih VIP ulaznica i VIP stage paketa. Cijena pojedinačne VIP ulaznice koja omogućava kretanje u VIP stage zoni iznosi 60kn, dok cijena VIP stage paketa koji uključuje: stol u VIP zoni, bocu žestokog pića i sokove, slastice by AIDA Croatia i ulaznice za 3 osobe iznosi 380kn.

Sve ulaznice u pretprodaji još uvijek su dostupne nas svim Entrio pretprodajnim mjestima kao i u online sustavu. Sve ostale informacije u realnom vremenu pratite putem službenog FB eventa.