Student Day, riječki festival studenata ovoga vikenda dolazi u Zagreb održati promo party s Tinom Dobrićem kao glavnim gostom i domaćim snagama kao supportom. Ne propustite!

SDF će se održati 29. i 30. svibnja u Rijeci gdje će na KBS Warehouse flooru glavnu riječ imati Aril Brikha i Alexander Kowalski sa live actovima. Više o samome događaju provjerite ovdje.

U zagrebački Sirup klub, SDF ekipa dolazi ove subote 23. svibnja gdje kao glavni gost dolazi Tino Dobrić, mladi glazbeni entuzijast koji je otkrio svoju strast prema elektronskoj glazbi u svojim ranim tinejdžerskim danima. Podršku na flooru dat će mu dobro poznata DJ ekipa Mario Novak, Bronski, Herya, Mate Čeko i Igoritzza. Sirup pleše od 01:00 do 08:00, a ulaz je 30kn.

sdf_kbs_promo_sirup_2305

Tino Dobrić (Seriously Twisted) – je mladi glazbeni entuzijast koji je otkrio svoju strast prema elektronskoj glazbi u svojim ranim tinejdžerskim danima. Eksperimentiranje s glazbom postaje njegov glavni hobi, te je Tino proveo dosta vremena razvijajući svoj glazbeni ukus i vještine daleko od očiju javnosti. Nedugo nakon njegovog nastupa na Lovable Fairy Tale radijskoj emisiji na Proton Radiu, Tino je postao član Lovable Fairy Tale te je svibnja 2012 godine osvojio Burn Studio Residency natjecanje u Hrvatskoj. Također je dvaput nastupio na jednom od najvećih europskoh festivala – EXIT-u.Tino je danas član “Seriously Twisted” projekta kojeg aktivno vodi s Marinom Biočićem. Njegov glazbeni stil je mješavina industrijskog i dub techna, a oni koji su ga imali priliku čuti, uvjerili su se u njegovu sposobnost da se poveže s publikom.

UESMag dijeli 2×2 upada! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/1354967″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]