Pred sam početak ljeta, dok komarci još nisu aktivirali tešku artiljeriju, šuma Zokovica nedaleko od Đakova pretvara se u igralište za dušu, wellness za tijelo i školu za um. Pripremtie se na ‘Strobolobodobolos’ od 26. do 29. svibnja uz zanimljiv popis DJ-a i live actova!

Zov STROBOLOBODOBOLOSa preko slavonske ravnice grmjet će po treći put. Najambiciozniji popis DJ-a i live actova do sada pokazuje tendenciju prema kvalitativnom razvoju glazbenog programa festivala, a osvježenje i preinake doživjet će i merkaba te sama šuma njezina koja će biti transformirana u mističan prostor idealan za sve vrste modernog eskapizma.

Nadnaravne orgazme preko slušnog živca uzrokovat će  Already Maged, alkemičar zvuka sa Sonic Chakras Recordsa, a sjevernim vjetrom nošen skandinavsku viziju psihodelije i švedski edukativni program predstavit će Taigan Sunset. U nadnacionalni odred u borbi za globalni napredak protiv totalitarnih sistema pristupili su Namroll i Hopax pa već spremno repetiraju CD-ove i ritam mašine.

Regionalna eskadrila probranih pilota zvuka upotpunjuje line-up main floora, a zvučna slika manifestirat će se iz 15ak kW sonične snage Saso Mange, samo tvrdo soundsystema.

Tonovi i frekvencije Tentacle experimental floora varirat će od najnižih do najviših, od ambijentala do tehna, od psihodeličnog rocka do rasplesane cumbie.

Live mapping vizualizacije preuzet ce vulkai studio iz susjedne Mađarske, a prema njihovom portfoliu u šumici nas očekuje neponovljiv audiovizualni doživljaj. Dekoracije će vrijedno postavljati i svoju priču pričati Craftstsman Workshop, mlada trupa po svuda trenirana i puna želje za predstavljanjem svog rada na Strobu.

Osim audiovizualnih poslastica Strobo priprema i pregršt poticaja za nadraživanje ostalih čula. Chai Shop pod Tentacle šatorom bit će sigurna zona za odmoriti se od neprestanog plesa, a preko dana i naučiti neku novi skill na nekoj od radionica.

Pretprodaja ulaznica dostupna je preko STROBOLOBODOBOLOS ambasadora, a kontakt se ostvaruje putem službene FB stranice ili e-maila [email protected]. Sve ostale informacije o ulaznicama možete pronaći na FB Event-u.

UESMag dijeli jedan, ali vrijedan upad! Sve što trebate napraviti jest: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom, u srijedu 25. svibnja, u večernjim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

7 KOMENTARI

  1. Barbara Mihaljević

    (jedan upad ? :O jel to onda festivalska uaznica i vrijedi za sve dane? )

    • Draga Ines čestitamo, osvojila si ulaz na Strobolobodobolos! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod.

      P.S. Ispričavamo se što smo tek sad objavili dobitnike, imali smo tehničkih problema koji nam nisu dozvoljavali da to učinimo kad je bilo rečeno. Hvala na razumijevanju!

Comments are closed.