Nakon dužeg čekanja sprema se Stevin allnighter ove subote, 8. travnja, 2017. u Željezničaru!

Kao uvertira u ovogodišnji Balkan Goa Fanatics festival, koji će se održati 4. – 9. srpnja, 2017. na Malom Lošinju, ove subote, 8. travnja 2017. Stevin allnighter zauzima mjesto u Željezničaru!

DJ Stevo, nakon više od 20 godina glazbenog obrazovanja i rada u granama ozbiljne glazbe i školstva, i dalje ne prestaje širiti svoju ljubav prema goa trance glazbi koju štuje još od prvog kontakta sredinom devedesetih. Njegovi setovi nose priču, svaki puta drugačiju, a odišu njegovim istančanim osjećajem za glazbu kojim publiku odvodi u druge dimenzije. U posljednje vrijeme Stevo se bavi i produkcijom iz koje je proizašlo odličnih traka. Kao uvod za Balkan Goa Fanatics festival koji će se održati ovog ljeta od 4. do 9. srpnja 2017. na Malom Lošinju, sprema se i ovogodišnje izdanje Stevinog allnightera.

Ovoga puta uz Stevu nastupa i posebni gostVICK DIDG & DRUMS koji će uživo na originalnom australskom didgeridoou i perkusijama dignuti svirku na novi nivo.

Stevin allnighter kao uvertira u Balkan Goa Fanatics fest [+dijelimo upade] 3

Upad iznosi 30kn od 22 sata do ponoći, te 40kn nakon ponoći. Sve dodatne informacije o eventu potražite ovdjea dvoje sretnika mogu osvojiti i upad u nagradnoj igri!

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime i navesti tri stvari koje je producirao Stevo. Slučajnim odabirom, u subotu 8. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.