Tradicionalni Stevin allnighter sprema se ove subote 13. siječnja, 2018. godine u Fuksu (ex. Željezničar) uz live podršku Krisa Kylvena!

Već standardni, ali nikako ne običan Stevin allnighter sprema se ove subote 13. siječnja, 2018. u Fuksu (ex. Željezničar) uz podršku Krisa Kylvena live! Na ovogodišnjem allnighteru čekaju nas same poslastice od 22:00 sata uz moćan Saso Mange Soundsystem, visual i laser show by Rave Ann te light i tehničku podršku Alibi Sounda

Zagrijavanje je rezervirano za promociju i podršku izdane i neizdane newschool goe raznih artista, domaćih i stranih. Nakon toga slijede 2 sata Stevinog live projekta “Third Eye Channel” uz podršku Krisa Kylvena (Fra/Cro) koji će upotpuniti doživljaj na električnim bubnjevima.

Klikom na video možete čuti “Third Eye Channel” produkciju u prvih 25min, a zatim i 90-minutni remasterirani vinyl set iz 2016. godine uz prateće vizuale!

Posljednji dio seta činit će neizostavne himne iz zlatnog doba (1990. – 2003.) te druga oldschool goa izdanja (vinyl + CD).

Slovo S (od Supermana), kao sinonim za Stevinu svirku, se udomaćilo tijekom godina, a ako još niste sigurni zašto, možete poslušati njegov najnoviji vinil set snimljen za Top DJ Room.

Upad na event iznosi 30kn do ponoći, a 40kn nakon ponoći. Dva upada dijelimo u nastavku!

Sve ostale informacije o eventu pratite ovdje.

Dijelimo 2×1 upada, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici UES Magazine-a ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 13. siječnja, u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

Top DJ Room x Stevo /2h vinyl set/ – EP#30

Top DJ Room x Stevo /2h vinyl set/ – EP#30

Posted by Stevo Kurlbčubeski on Monday, January 8, 2018