RAW se vraća u Mikser uz nastup Stevena Tanga, samozatajnog genija iz Chicaga!

R.A.W. – Noć sirove finoće, vraća se u klub Mikser ovoga petka, 7. ožujka, uz nastup Stevena Tanga, samozatajnog genija iz Chicaga! Medijski nepravedno zanemaren, danas napokon biva široko prepoznat kroz povratak izvornih house i techno zvukova Chicaga i Detroita, čiju esenciju majstorski filtrira kroz prizmu futurističkog visokog stila. Rezultat je sofisticirana bomba čistog užitka, koja će lukavo napasti vaše erogene zone, ubrizgati zdravu dozu taštine i artikulirati motoriku vašeg tijela do maksimalne učinkovitosti!

Steven Tang, doseljenik iz Hong Konga, odavno je jedan od ključnih predstavnika čikaškog zvuka. Sredinom 80-tih je na radiju uhvatio prve house mikseve, trenutno se sinkronizirao, nabavio gramofone i marljivo krenuo brusiti zanat. Nakon što je krajem dekade splasnula acid scena, a house prevagnuo prema komercijalnom „piano“ smjeru, Tang u setove uvodi tvrdi futurizam detroitskog techna. U tom je razdoblju na njega dubok utisak ostavila i podzemna industrial scena, kao i eterični zvukovi shoegazea, a ti će neobični utjecaji isplivati na površinu već s prvim samostalnim izdanjima.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/106937347″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Izgradivši klupsku reputaciju opuštenog, ali discipliniranog vladara gramofona, započinje karijeru kao producent: sastavlja studio i na vlastitoj etiketi izdaje vinil „Windy City EP“ (Emphasis Records, ’98), čijih je 500 primjeraka planulo preko vikenda. Moto Emphasis Recordsa je do danas ostao isti: sofisticirana plesna glazba s izrazitim naglaskom na futuristički zvuk modernog grada. Nadalje, njegovi radovi izlaze i na brojnim drugim etiketama i kompilacijama, a nastupima diljem svijeta osvaja brojnu publiku i postaje uzor mlađim kolegama.

Bez medijskog i scenskog prostituiranja, Tang je predanim radom stvorio ime koje je na sceni sinonim za vrhunski deep techno koji udara nove granice žanra. Osim toga, pod aliasom Obsolete Music Technology odaje počast korijenima kroz moderno stilizirani jackin’ house, koji je trenutno žanrovski favorit na svjetskim podijima. U setovima kombinira oba pristupa, stopivši strojnu energiju Detroita i seksualnu fluidnost Chicaga u definitivni urbani zvuk.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/104352024″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Stevenu se za DJ pultom pridružuju rezidenti R.A.W. večeri, Basta i Jakov Kolbas, na čijem vas repertoaru očekuje vrh moderne bass produkcije, te probrani aktualni komadi izazovnog deep housea i techna, bacajući jednako u pokret iskusne poznavatelje scene, kao i one koji tek otkrivaju ove uzbudljive vibracije.

Upad na R.A.W. je 40kn do jedan sat iza ponoći te 60kn poslije jedan. UESMag jednog čitatelja koji lajka članak te u komentarima uz napisano svoje ime i prezime odgovori na pitanje: “Pod kojim je poznatim aliasom poznat Steven Tang?” , nagrađuje sa besplatnim upadom!