Steve Bug
Steve Bug

Doajen njemačke i svjetske house i techno scene – Steve Bug u petak, 19. kolovoza, u beogradsku Barutanu donosi novu muzičku selekciju, koju će ovoga puta predstaviti pod otvorenim nebom!

Jedan od omiljenih likova beogradske publike – Steve Bug, kojem je Beograd nezaobilazna stanica na planetarnim putovanjima, nastupit će u okviru warm up partyja za predstojeći Apgrade Weekend koji će i ove godine ugostiti neka od najtraženijih imena svjetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste Dixon, najtraženiji svjetski DJ tandem Tale of Us, „live techno“ majstor Recondite, te elektro-heroina Miss Kittin. Domaću podršku za Steva Buga 19. kolovoza pružit će Kristijan Molnar i Vlada Janjić, a ulaznice za party „Prepare to Apgrade“, prodaju se na blagajnama Eventima i Gigstixa po pretprodajnoj cijeni od 600 dinara. Više saznajte u nastavku. [Facebook event]

Steve Bug priprema za ovogodišnji Apgrade Weekend na Kalemegdanu 3

„Džentlmen tehna“, kako ga je nazvao prestižni Resident Advisor, važi za jednog od omiljenih DJ-eva i producenata na planeti zahvaljujući skladnoj fuziji ritma i bas linije gdje uz istančan ukus i vještinu punu finesa jednako pokreće zahtjevne poznavaoce elektronske muzike i one kojima je njegovo ime sa punim pravom sinonim za odličan provod. Iz svoje baze u Berlinu putuje kao favorit na sve važnije svjetske festivale među kojima su HYTE, BPM i Nuits Sonores, ne zaobilazeći pritom odabrane klubove Space, Watergate, Pacha, Panorama Bar i mnoge druge. Odgovoran je za esencijalnu miks seriju po imenu „Bugnology“, dok su njegovi uvaženi miksevi za Cocoon, Fabric i Fuse smatrani za bisere elektronskog izdavaštva.

Pored etiketa koje odišu aromom prefinjenosti, Audiomatique i Dessous, Steve je također i vođa legendarne Poker Flat kuće koji je uz imena Trentmoller, John Tejada, DJ T, Nico Lahs (Nicolas Jaar), Alex Niggemann, Daniel Dexter, Mihai Popoviciu, Mathias Tanzman, Vince Watson, Mark Henning, Martin Buttrich, Martin Landsky, pozicionirao ovu diskografsku kuću na globalnom nivou kao jedan od glavnih izvora suvremenog housea. Nakon skoro dva desetljeća postojanja i 176 izdanja, Poker Flat je jedna od najuticajnijih etiketa čiju dugovječnost može zahvaliti svojoj neprikosnovenoj kvaliteti koju održava od samog početka.

Kulminacija ljetnje klabing sezone u Beogradu, i ove godine je Apgrade Weekend, koji će se održati 2. i 3. rujna na Kalemegdanu, u rovu ispod Vojnog muzeja. Tokom dvije noći pod otvorenim beogradskim nebom nastupat će neka od najtraženijih imena svjetske elektronske scene kao što su neprikosnoveni vladar Resident Advisor liste i nepogrešivi njemački maestro Dixon, te najtraženiji svjetski DJ tandem Tale of Us. Na istoj bini nastupit će i “live techno” majstor Recondite, te elektro-heroina Miss Kittin. Domaću podršku u najljepšem djelu Beogradske tvrđave, pružit će im srpski međunarodno priznati izvođači Marko Nastić, Tijana T i Vladimir Ivković, te iskusni Apgrade rezidenti Gordan Paunović i Vlada Janjić.

Dvodnevne ulaznice za cijeli Apgrade Weekend, prodaju se na blagajnama Gigstixa i Eventima po prvoj, ranoj cijeni od 1590 dinara za parter i 2590 za VIP terasu, a sljedeće cijene ulaznica bit će više. Ulaznice za pojedinačne večeri bit će u prodaji neposredno prije Apgrade vikenda, ukoliko se prethodno ne rasprodaju svi kompleti. Kapacitet je ograničen na 2.500 posjetioca po večeri, a vikend ulaznice će ispred ulaza biti mijenjane za narukvice.

Apgrade je u proteklih godinu dana u Beograd doveo neke od vodećih elektronskih umjetnika, kao što su Richie Hawtin, Nicolas Jaar, Loco Dice, Chris Liebing, Mathew Jonson, Dave Harrington, Mike Huckaby, Function ili Efdemin, ali i brojne nove talente među kojima su Valentin Stip, Julian Jeweil, Sebastian Mullaert, Fabio Florido, Caleb Calloway i drugi.

Više informacija potražite na službenoj Facebook stranici i/ili Facebook eventu!