Foto: facebook.com/cadenzaclub

Nakon prošlog vikenda i prepune Cadenze, ovoga vikenda klub donosi dašak stare i nove škole!

U petak, 26. veljače, u Cadenzi počinje novi klupski program Deep Expression uz Amaduna, Gorana Hubergera a.k.a. Huby-a i specijalnog gosta Phill Dam-a.

“DJing nije samo umijeće ili zvanje – to je stil života!” – a kada to kaže osoba koja je ‘vrtila’ vinile u 80-tima, 90-tima, 00-itoj kao i u ovom desetljeću onda joj se stvarno mora vjerovati. Doajen među DJ-ima Andy Madunic aka DJ Amadun preko 30 je godina prisutan na hrvatskoj i europskoj klupskoj kao i radijskoj sceni. Nema kluba u Zagrebu i okolici gdje nije radio ili gostovao. Bio je dugogodišnji urednik autorskih glazbenih emisija na RVG-u, 101-ici, Radio Samoboru. Gostovao u klubovima i na festivalima Austrije, Italije, Njemačke, Španjolske, Češke, Slovačke, Mađarske te nekadašnje Jugoslavije. Organizirao ili bio suorganizator velikog broja party-a, festivala i koncerata. Jednom riječju, skoro 2/3 svog života proveo je uz glazbu, a čini se da će tako nastaviti i idućih 30 godina!

Društvo za DJ pultom pravit će mu Goran Huberger, poznatiji kao DJ Huby koji je od 2003. godine na domaćoj sceni ostavio trag na mnogim renomiranim festivalima, najboljim klubovima te je 2010. godinu obilježio nastupom na Ministry Of Sound-u u Londonu. Svojim setovima oduševljava I najzahtjevniju publiku, a nakon dužeg vremena vraća se u Savsku 141, istu adresu, ali drugi klub. Cadenza ga nestrpljivo očekuje.

Stara i nova škola u Cadenzi 5

Damir Laić je pravo ime DJ-a koji je umjetnički predstavljen kao DJ Damyr ili (a.k.a) Phill Dam. Damir je rođen 1977. u Karlovcu. Ljubav prema glazbi stekao je jako rano. Karijeru je započeo 1993. godine puštajući glazbu na lokalnim radio stanicama, da bi kasnije bio urednik i voditelj specijaliziranih glazbenih emisija. Godinu dana kasnije postaje rezident u tadašnjem najboljem disco klubu u gradu “Carlstadt” gdje ostaje godinu dana. Nakon toga imao je još nekoliko rezidencija po raznim klubovima u Karlovcu i okolici.

1997. godine radi kao rezident disco kluba u Novalji na otoku Pagu. 1998. upoznaje neke ljude s glazbene scene i započinje s radom u jedinom underground klubu u Karlovcu gdje se upoznaje s gramofonima i odlučuje se za house glazbu kao glavni pravac u njegovim setovima koji se danas protežu kroz deep, tribal i tech zvuk koji odišu plesnim i toplim vibracijama. Od tada pa sve do danas prenosi svoje setove koji su vrlo dinamični i plesni po raznim klubovima u Hrvatskoj, a jedan od njih je i Boogaloo Club u Zagrebu. U rodnom gradu bio je u organizaciji raznih underground partya od kojih je zadnji i najpoznatiji “Liquidnight”. U svojoj karijeri radio je s nositeljima hrvatske elektronske scene kao što su Ivan Mastermix, E-Base, Pero FullHouse, Mr. DJ Dario, Ludvig, Go Cut i mnogi drugi.

Stara i nova škola u Cadenzi 6

U subotu, 27. veljače, u Cadenzu dolaze Slicer & Dic3r, već dobro poznati dvojac iz Velike Gorice. Deep house, tech house, progressive house i techno, zvuk je po kojem su se orijentirali… upravo zbog te glazbene različitosti, njihovi setovi zvuče poput jedne školske lektire, kao jedna lijepa priča ispričana u nekoliko sati svirke.

Obije večeri počinju u 22 sata, a sve ostale informacije potražite ovdje!