Velikim partyjem u splitskom klubu Academia Ghetto, kao i after partyjem na St. Damian Party brodu, ove subote zatvara se uspješna ljetna sezona samoga kluba, ali broda! Imamo upade!

Ove subote, 12. rujna, velikim partyjem na čak dva floora te after partyjem na brodu zatvara se ljetna sezona splitskog kluba Academia Ghetto. Program počinje već u 6 sati popodne u Ghetto Gardenu gdje su za glazbu zaduženi Ivan E1, Cuisine Dub i Regga E.D., a nastavlja se od 23 sata u Ghetto Red Roomu gdje vas očekuju Daff b2b Fetta, El Commando i Pete Dux. Cijena ulaza u sam klub iznosi 30kn i uključuje piće dobrodošlice. Ples traje sve do 2 sata u noći nakon čega se seli na St. Damian Party brod!

Splitski klub Academia Ghetto i St. Damian Party brod zatvaraju ljetnu sezonu [+dijelimo upade] 5

Na after partyju na St. Damian Party brodu, uz dobru glazbu kojom će vas hraniti Pille, Regga E.D., Dubok te gost iznenađenja, moći ćete uz kruzanje od Splita do otoka Čiova uživati i u predivnom pogledu na splitsku rivijeru te park šumu Marjan.

St. Damian Party brod lociran je u Splitu na Splitskoj rivi (ispred katamarana Jadrolinije), a cijena ulaza na after party iznosi 60kn uz obaveznu prethodnu rezervaciju na +385 91 98 69 610 ili/i [email protected] te u inbox Facebook stranice samoga broda koju možete provjeriti ovdje. Broj ulaznica je limitiran, a sve koji dođu očekuje piće dobrodošlice, kao i egzotično voće. Više o cijelome događanju provjerite ovdje.

Splitski klub Academia Ghetto i St. Damian Party brod zatvaraju ljetnu sezonu [+dijelimo upade] 6

Povodom velikog zatvaranja, upitali smo jednog od nositelja cijelog programa, Edina Dinarevića, poznatijeg kao DJ Regga E.D. da nam kaže par riječi o samome closing partyju te kako su on sam, ali i osoblje kluba i broda zadovoljni ovom sezonom.

“Sezona je prošla jako dobro. U proteklih 70 dana ugostili smo preko 30 stranih, regionalnih i domaćih DJ-a, a kruna svega i tačka na sezonu je Summer Closing koji će trajati maratonskih 14 sati. Izvođači će biti raspoređeni na 3 stagea: Basta Ghetto Cluba, Ghetto Red Room i brod St. Damian na kojem će ujedno biti After Party.

Ghetto club će nastaviti sa radom i programom u jesenjem i zimskom periodu, ali nećemo imati program i izvođače svaki dan kao što je to bilo tokom sezone. Potrudit ćemo se vikendima i eventualno neki radni dan selektirati i raditi evente sa domaćim snagama jer zaista ima jako kvalitetnih i dobrih DJ-a na našim prostorima. St Damian Party Boat svoj program će nastaviti od 1. svibnja 2016-e. Vjerujemo i drago nam je da smo underground scenu digli na stepenicu više u Splitu i šire…

U svoje, ali i ime osoblja kluba i broda, zahvaljujem se svim izvođačima, gostima, promotorima te web portalima koji su bili podrška sve vrijeme i pozivam sve još jednom na closing u subotu.” – rekao je Edin.

st_damian_party_brod_slika_prava

UESMag dijeli 2×1 upad na Summer Closing u klubu i na brodu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Kako je bilo na jednom od after partyja na brodu provjerite u nastavku: